Головна » 2018 » Березень » 23

Великий вибір стильних фасонів; комфортна і естетична; практична; зручна в повсякденному носінні; гнучка цінова політика. Вимоги до спецодягу медичних працівників

Хочете підвищити довіру пацієнтів і виділитися серед лікувально-діагностичних центрів вашого міста? Замовте нашу продукцію і ви оціните її по достоїнству!

Ми знаємо, що непросто знайти виробника і постачальника, що робить свою роботу на совість - ретельно підходить до підбору тканин, фурнітури, пошиття ... Читати далі »

Переглядів: 629 | Додав: sharmandmoda | Дата: 23.03.2018 | Коментарі (0)

Сучасна людина вже не уявляє життя без засобів комунікації, в більшості мегаполісів і в їх передмістях люди можуть контактувати один з одним за допомогою мобільної телефонії, а що робити, якщо мобільного зв'язку немає? Адже є такі території на Землі, де просто немає сигналу мобільного зв'язку, і частіше за все в цих місцях люди проводять час відпочинку - рибалка, полювання, активний туризм і т.п. У таких місцях ідеальним засобом зв'язку стає - рація. На околиці таких просунутих міст як Москва, Санкт-Петербург і навіть Новосибірськ, існують «білі плями» - місця, де немає мобільного зв'язку. Для вирішення цієї проблеми досить купити рацію і бути на зв'язку зі своїми друзями.

            Вопрос, где рации купить для любителей  охоты, рыбалки, активного отдыха, не является сложным, поскольку теперь у Вас есть специализированный ... Читати далі »

Переглядів: 662 | Додав: sharmandmoda | Дата: 23.03.2018 | Коментарі (0)