Головна » 2018 » Березень » 23 » Купить медицинскую одежду недорого для медиков любой специальности и младшего персонала: медсестер, санитарок и сестер-хозяек.
21:06
Купить медицинскую одежду недорого для медиков любой специальности и младшего персонала: медсестер, санитарок и сестер-хозяек.

Великий вибір стильних фасонів; комфортна і естетична; практична; зручна в повсякденному носінні; гнучка цінова політика. Вимоги до спецодягу медичних працівників

Хочете підвищити довіру пацієнтів і виділитися серед лікувально-діагностичних центрів вашого міста? Замовте нашу продукцію і ви оціните її по достоїнству!

Ми знаємо, що непросто знайти виробника і постачальника, що робить свою роботу на совість - ретельно підходить до підбору тканин, фурнітури, пошиття та обслуговування клієнтів.

Производится в соответствии с ГОСТ и ТУ. магазин медицинской одежды предоставляет товар сохраняющие форму, яркость окрашивания и стабильность размеров после многочасовой носки, частых стирок и глажения. Она продумана до мелочей, имеет хорошо обработанные швы и надежные застежки.

Весь одяг виконана з сучасних матеріалів. Вони гігроскопічні, зносостійкі, повітропроникні, що не мнуться і легкі в догляді, що важливо для гігієнічності та комфорту.

Нанесення фірмової символіки. Логотипи на спецодязі - частина корпоративного стилю. Ми наносимо їх методом термопереноса. Отриманий малюнок стійкий до прання. Також у нас є медична взуття: сабо, туфлі, черевики, напівчеревики і інша в великому асортименті

Переглядів: 630 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar