Головна » 2018 » Березень » 12

Широкий ассортимент пивной продукции для оптовиков

Для всех ресторанов, кафе и баров мы предлагаем купить крафтовое бутылочное пиво оптом с доставкой по городам России. Наши квалифицированные менеджеры помогут разобраться в большом ассортименте пивных продуктов, которые различаются своими вкусовыми качествами, ароматом, цветом, стойкостью пены, плотностью, тарой и многими другими параметрами.

Розливне пиво в кегах і фасоване пляшкове від постачальника

Вся пивна продукція сертифікована, має необхідні дозвільні документи та поставляється в тарі різних типів: пляшки, барила, ПЕТ-тара або пиво в кегах. Ми запрошуємо всіх зацікавлених осіб купити розливне пиво оптом по самій вигідною ц ... Читати далі »

Переглядів: 524 | Додав: sharmandmoda | Дата: 12.03.2018 | Коментарі (0)

Заручини - романтичний обряд, який передує весіллі. У цей день на знак своїх серйозних намірів чоловік підносить своїй коханій помолвочноє кільце. Після того як дівчина приймає колечко і погоджується вийти заміж, пара офіційно вважається нареченим і нареченою.

Традиція дарувати кільце на заручини бере свій початок в 15 столітті, коли герцог Максиміліан Австрійський подарував своїй коханій Марії Бургундської розкішну прикрасу, на якому з діамантів була викладена буква «М». Діаманти були обрані в якості вставок не випадково: в ті часи цим дорогоцінним каменям приписували здатність викликати почуття любові у представниць прекрасної статі. ... Читати далі »

Переглядів: 516 | Додав: sharmandmoda | Дата: 12.03.2018 | Коментарі (0)