Головна » 2018 » Березень » 12 » Помолвочные кольца
16:20
Помолвочные кольца

Заручини - романтичний обряд, який передує весіллі. У цей день на знак своїх серйозних намірів чоловік підносить своїй коханій помолвочноє кільце. Після того як дівчина приймає колечко і погоджується вийти заміж, пара офіційно вважається нареченим і нареченою.

Традиція дарувати кільце на заручини бере свій початок в 15 столітті, коли герцог Максиміліан Австрійський подарував своїй коханій Марії Бургундської розкішну прикрасу, на якому з діамантів була викладена буква «М». Діаманти були обрані в якості вставок не випадково: в ті часи цим дорогоцінним каменям приписували здатність викликати почуття любові у представниць прекрасної статі. З тих пір класикою помолвочного кільця вважається прикраса з золота, в центрі якого виблискує діамант.

Носяться кільця для заручин на безіменному пальці аж до дня весілля. У день торжества прикраса знімають, а під час церемонії одруження його замінюють обручкою. За традицією після весілля помолвочние кільця не носять - їх зберігають як своєрідний оберіг, заставу сімейного щастя і благополуччя. Наречений може або самостійно купити помолвочноє кільце, або вибрати його разом зі своєю коханою.

Які бувають кільця для заручин?

Сучасні помолвочние кільця дуже різноманітні за стилем і дизайном. Крім класичних моделей з одним діамантом, також можна підібрати прикраси в етнічному і вінтажному стилі. Етнічні кільця зазвичай не мають вставок і зовні копіюють стародавні іудейські, кельтські, візантійські прикраси. На додаток до кільця також можна купити хрестик або сережки схожого дизайну - вийде чудовий комплект прикрас, перед яким не зможе встояти жодна жінка.

Відмінним вибором для дівчини з тонким художнім смаком стане ювелірний виріб, виконане в вінтажному стилі. Така прикраса якнайкраще відобразить інтелектуальність і неповторність своєї власниці. Якщо ваша кохана прихильниця фантазійних прикрас, можете купити кільце для заручин в стилі арт-деко. Відмінною особливістю подібних виробів є те, що замість діамантів в них використовуються вставки емалі, дорогоцінних і напівкоштовних каменів. Яскравим прикладом прикраси в стилі арт-деко є помолвочноє кільце у вигляді квітки, прикрашене смарагдами.

Кільця для заручин «Білий Діамант»

У кожної жінки свої переваги і смаки, тому помолвочние кільця, представлені на фото в нашому каталозі, відрізняються різноманітністю стилів, форм і розмірів. Широкий асортимент прикрас дозволить вам підібрати підходяще виріб і для шанувальниці класики, і для екстравагантної особистості. Крім кілець у нас ви також можете придбати інші ювелірні прикраси: підвіски, сережки, кольє, які стануть прекрасним доповненням до весільного вбрання.

Ювелірний завод «Білий Діамант» пропонує купити кільця для заручин за вигідною ціною, обумовленою застосуванням сучасного обладнання. Замовити вподобаний виріб можна, заповнивши онлайн-заявку на сайті або зателефонувавши нам по вказаному телефону.

Порадуйте свою возлюбленную – преподнесите ей изысканное золотые помолвочные кольца!

Переглядів: 517 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar