Головна » 2017 » Червень » 23

Крім щоденної підтримки квартири в порядку необхідна планова генеральне прибирання, що включає в себе крім повсякденних заходів роботу з важкодоступними і проблемними місцями в приміщенні, в тому числі на кухні, в санвузлі, ванній кімнаті. Для непрофесіонала така прибирання квартир забирає багато часу і сил, в той час як, довіривши виконання фахівцям компанії kpk-company.ru, які мають в своєму арсеналі весь набір інструменту і засобів, ви отримаєте ідеальну чистоту швидко, надійно і з гарантією якості, а наші розцінки вас неодмінно влаштують.

Клининговая компания kpk-company.ru оказывает услугу уборка домов в краснодаре и на территории Краснодарского края уже более десяти лет, осуществляя уборку квартирдомовофисов и других объектов. Величезн ... Читати далі »

Переглядів: 630 | Додав: sharmandmoda | Дата: 23.06.2017 | Коментарі (0)

Кишеньковий повітряний фільтр або по-іншому ФВК фільтр (фільтри для вентиляції кишенькові) використовують для очищення повітря у вентиляційному обладнанні і камерах фарбування.

Залежно від використовуваного матеріалу, що фільтрує, кишенькові повітряні фільтри підрозділяють на фільтри грубої очистки (зі ступенем очищення G2, G3, G4) і тонкої очистки повітря (F5 (M5), F7 і F9). Також можна зустріти назву такого типу фільтрів: ФЯК, ФК, ФМ, ВМ, B FLT і фільтр осередковий кишеньковий.

Фільтр кишеньковий ФК (ФВК) - це найбільш використовуваний і поширений фільтр в системах центрального кондиціонування і вентиляції.

Кишеньковий фільтр для вентиляції (повітряний фільтр ФВК) являє собою збірну конструкцію з металевої, картонній аб ... Читати далі »

Переглядів: 620 | Додав: sharmandmoda | Дата: 23.06.2017 | Коментарі (0)

Микрометр используется для измерения наружных размеров деталей – это инструмент, состоящий из D-образной скобы и зажимного механизма, которым фиксируется изделие. Гладкі мікрометри незамінні на виробництві та в слюсарній справі, коли потрібно дізнатися точний розмір заготовки або перевірити відповідність заводських параметрів.

Основні види гладких мікрометрів

  • Механічний мікрометр МК - найпростіший прилад, у якого в якості затискного механізму використовується гвинтова пара. При обертанні гвинта перевіряється деталь затискається, і щоб визначити її розмір, треба поглянути на позначку шкали поділок на ру ... Читати далі »
Переглядів: 582 | Додав: sharmandmoda | Дата: 23.06.2017 | Коментарі (0)

Иконостас — (греч. eikonostasion, от eikon — «изображение, образ» и stasis — «место стояния»)  — алтарная перегородка, отделяющая Святая Святых от остального храма. Иконостас прошел долгий путь становления, прежде чем предстал перед нами в своем законченном, привычном виде. Как правило, в иконостас включается несколько рядов икон, каждый из которых имеет свое символическое значение и занимает особое место.

В православных церквях иконостас – центральная часть храма.

Иконостас состоит из икон, расположенных рядами, Царских Врат и боковых дверей, называемых диаконскими.

Товары рубрики

На данном сайте представлены производители иконостасов и возможность иконостас купить, предлагающие как готовые проекты иконостасов, типовых по устройству, так и проектирование, изготовление и монтаж иконостасов на заказ, из различны ... Читати далі »

Переглядів: 675 | Додав: sharmandmoda | Дата: 23.06.2017 | Коментарі (0)

У подорожі за кордон на автомобілі необхідно мати при собі так звану «Зелену карту» (Green Card). Це ваш поліс обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності, що діє далеко від дому.

Суть системи «Зелена карта» проста і полягає в наступному:

Якщо в ДТП винен водій іноземного ТЗ, то вам відшкодують збитки.

Якщо ДТП сталося з вашої вини, потрібно лише пред'явити «Зелену карту» представнику поліції або потерпілому. Решту ми візьмемо на себе.

Врегулювання всіх претензій здійснюється в рамках страхових сум відповідно до законодавства тієї країни, в якій сталося ДТП.

Ви в'їжджаєте в Європу, маючи при собі національний поліс, який працює за європейськими правилами.

Поліс «Зелена карта& ... Читати далі »

Переглядів: 613 | Додав: sharmandmoda | Дата: 23.06.2017 | Коментарі (0)

Без такого практичного, удобного и привычного аксессуара, таких как держатели туалетной бумаги, современную уборную представить довольно сложно. Цей предмет, тим часом, настільки буденний, що присутність його в туалетній кімнаті мало хто помічає. А ось відсутність його на призначеному місці більшості з нас принесе певний дискомфорт. Погодьтеся, коли рулон стоїть на полиці або тумбі біля унітазу, а то і зовсім на його бачку, це не цілком зручно. Про гігієнічності такого методу розміщення туалетного паперу і згадувати не варто.

Найбільш популярний сьогодні тримач для туалетного паперу настінний. Він компактний, зручно кріпиться за допомогою саморізів, липкої стрічки або присосок, і досить економічний. Зазвичай ... Читати далі »

Переглядів: 632 | Додав: sharmandmoda | Дата: 23.06.2017 | Коментарі (0)

Гума зимова

З настанням холодів нагальною потребою стає установка на автомобіль зимових шин. Це необхідна умова, дотримання якого забезпечить безпеку всіх учасників дорожнього руху. Наш інтернет-магазин пропонує купити зимову гуму, зробивши вибір необхідної моделі на сайті компанії. Завдяки широкому асортименту, надається можливість купити шини зимові шиповані найвідоміших брендів і оцінити їх переваги в повній мірі.

Важливо знати, що кращими характеристиками розгону по засніженій або обледенілій трасі мають шиповані шини. Якщо ж передбачається експлуатація в умовах мокрого снігу, то можна розглянути варіант нешипованних зимових шин. Ряд типорозмірів представлений від звичних, до найрідкісніших. У тому числі є зимова гума r16, на яку ви можете знайти у автолюбителів нерідко йде невиправдано багато часу. Чи не є п ... Читати далі »

Переглядів: 596 | Додав: sharmandmoda | Дата: 23.06.2017 | Коментарі (0)