Головна » 2017 » Червень » 23 » «Зеленая карта» — это ваше ОСАГО за рубежом
08:34
«Зеленая карта» — это ваше ОСАГО за рубежом

У подорожі за кордон на автомобілі необхідно мати при собі так звану «Зелену карту» (Green Card). Це ваш поліс обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності, що діє далеко від дому.

Суть системи «Зелена карта» проста і полягає в наступному:

Якщо в ДТП винен водій іноземного ТЗ, то вам відшкодують збитки.

Якщо ДТП сталося з вашої вини, потрібно лише пред'явити «Зелену карту» представнику поліції або потерпілому. Решту ми візьмемо на себе.

Врегулювання всіх претензій здійснюється в рамках страхових сум відповідно до законодавства тієї країни, в якій сталося ДТП.

Ви в'їжджаєте в Європу, маючи при собі національний поліс, який працює за європейськими правилами.

Поліс «Зелена карта» прийнятий у багатьох країнах світу. Держави-учасниці цієї системи взаємно визнають договори страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів, укладені однією з країн, і гарантують, що в разі ДТП за кордоном постраждалій стороні буде відшкодовано збитків.

Наявність полісу «Зелена карта» є обов'язковою умовою для в'їзду на автомобілі в будь-яку європейську країну, а також на територію Марокко, Тунісу, Ізраїлю та Ірану!

Оформивши поліс для подорожі на машині, ви позбудетеся від багатьох проблем за кордоном. Приобрести страховка зеленая карта вы можете в филиалах сайта olimpia39.ru.

Переглядів: 614 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar