Головна » 2017 » Червень » 23 » Привычные детали комфорта
08:30
Привычные детали комфорта

Без такого практичного, удобного и привычного аксессуара, таких как держатели туалетной бумаги, современную уборную представить довольно сложно. Цей предмет, тим часом, настільки буденний, що присутність його в туалетній кімнаті мало хто помічає. А ось відсутність його на призначеному місці більшості з нас принесе певний дискомфорт. Погодьтеся, коли рулон стоїть на полиці або тумбі біля унітазу, а то і зовсім на його бачку, це не цілком зручно. Про гігієнічності такого методу розміщення туалетного паперу і згадувати не варто.

Найбільш популярний сьогодні тримач для туалетного паперу настінний. Він компактний, зручно кріпиться за допомогою саморізів, липкої стрічки або присосок, і досить економічний. Зазвичай для будинку вибирають власники зі спеціальною кришкою, яка ефективно захищає папір від попадання бризок води, а також запобігає мимовільному розмотування.

Підлогові моделі власників для туалетного паперу також є в лінійках товарів багатьох виробників. Нерідко їх конструкція передбачає, в тому числі, тримачі для запасних рулонів. Але в мініатюрних туалетних кімнатах підлогову модель розміщувати не дуже раціонально. Такі аксесуари вимагає великої площі.

Вибір матеріалів досить великий. Якщо бюджет обмежений, придбати можна невигадливу модель із пластику або пластмаси. Металеві - сталеві або латунні - власники обійдуться трохи дорожче. Ефектно в інтер'єрі виглядають дерев'яні або бамбукові аксесуари. А щоб витримати єдність стилю, дизайнери рекомендують купувати відразу комплект, що складається з тримача для туалетного паперу, наприклад, йоржика для унітазу і мильниці.

Переглядів: 633 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar