Головна » 2018 » Березень » 14 » Зеркало в ванную комнату
13:06
Зеркало в ванную комнату

 

Купить зеркало в ванную комнату

 

Дзеркало завжди служило не тільки відбиває, але і простий можливістю стильно і без зусиль прикрасити будь-яке приміщення, будь то комерційне чи житлове. Дзеркалами споконвіку розсовували стіни, піднімали стелі, прикрашали ніші і прорізи. Застосування дзеркал, в обрамленні і без, є найдоступнішим і поширеним дизайнерським прийомом.

Якщо пара правильно встановлених в кімнаті дзеркал змінюють її вигляд до невпізнання, що ж говорити про таке вже звичному для нас елемент декору як ванне дзеркало. Де, як не в ванній кімнаті потрібно і стіни розширити і стелі підняти. Сучасне дзеркало в ванну несе на собі найвищу навантаження. Саме воно відповідає за Ваш зовнішній вигляд. Тому вибрати якісне довговічне дзеркало для ванної - процес відповідальний.

Інтернет-магазин пропонує вибрати і купити як прості дзеркала з зручними поличками або без, так і всілякі дзеркальні шафи для ванної, сучасне ванне дзеркало з світлодіодним підсвічуванням. Великий вибір виробників, розмірів, форм і кольорів, доступні ціни виділяють наш інтернет-магазин серед багатьох інших магазинів.

Кілька простих порад від:

  • Як і будь-яке інше обладнання для ванної кімнати, ванне дзеркало повинно бути вологостійким, максимально безпечним, ну і, звичайно, гармонійним з інтер'єром всієї ванної кімнати.
  • Звертаємо Вашу увагу на те, що через підвищеної вологості і великих перепадів температур, звичайне дзеркало сюди не підійде. Просте дзеркало відразу почне міхур, зображення почне сильно бліднуть, тому навіть не дивлячись на більш високу ціну вологостійкого дзеркала, купите саме таке!
  • Если Вы решили купить зеркало в ванную комнату колорированное, то выбирайте цвета, подходящие оттенку Вашей кожи, избегайте зеленоватых и голубых оттенков. Такое зеркало может украсить комнату, но никак не передать Ваш истинный облик.
  • Стильно и воздушно смотрятся зеркала в полный рост или специальная зеркальная настенная плитка, зеркальные панели для потолка.
  • Используйте только специальные моющие средства для зеркал.
  • Для комфортного использования ростового зеркала стоит продумать его местоположение. Перед ним должно быть достаточно места для Вас, иначе в нем не будет смысла.
  • Подсветка зеркала должна быть только водостойкой, лампы и проводка должны быть максимально изолированы. Не применяйте лампы накаливания.
  • Обратите внимание на современные модели зеркал для ванной с LED-подсветкой или даже с встроенными MP3-плеером и LCD-монитором с сенсорной системой управления.
  • Главное правило выбора как мебели для ванной комнаты, так и зеркала для нее, - безопасность! Каждый предмет в ванной должен быть на своем месте, так как только здесь, в ванной комнате, из-за минимальных размеров травмоопасность возрастает в разы.
Переглядів: 482 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar