Головна » 2018 » Березень » 13 » Выбирайте и покупайте светильники в интернет-магазине proffsvet.ru
08:31
Выбирайте и покупайте светильники в интернет-магазине proffsvet.ru

Продумуючи інтер'єр в будинку, багато хто не велику увагу приділяють продумування світла, але ж вибір правильних світильників один з головних аспектів створення атмосфери в будинку. За допомогою правильно підібраного освітлення можна створити як і лампову, затишну обстановку, так і холодну, робочу. Все в ваших руках і залежить тільки від того, якого ефекту ви плануєте досягти. Магазин освітлення proffsvet.ru допоможе вам вибрати правильне світло і стильні елементи освітлення.

Великий вибір товарів за доступними цінами і постійні акції - це найменше, що ми можемо зробити для вас. Ми не можемо обіцяти вам багато чого, але ми гарантуємо те, що з усіх інтернет-магазинів світильників в Москві і СПб ви не знайдете кращого вибору, ніж у нас, ми також можемо обіцяти вам найдоступнішу і швидку доставку ваших покупок. І максимально безпечні способи оплати.

Для жителів інших регіонів ми здійснюємо доставку транспортними компаніями і кур'єрськими службами. Ми впевнені у своєму товарі і даємо вам можливість повернення не в перебігу першої тижня після отримання, а в перші два тижні! proffsvet.ru - вибір людей, які не бажають переплачувати!

Чому купувати світильники краще у нас?

  1. Безпека покупок - оплата готівкою, банківськими картами, банківськими або поштовими переказами.
  2. Великий асортимент - величезний вибір світильників на будь-який смак і колір.
  3. Доступні ціни - ми не прагнемо продавати вам неякісні товари за завищеними цінами.
  4. Якість товару - наші світильники мають всі необхідні сертифікати і гарантію в 1 рік.
  5. Повернення після отримання протягом двох тижнів.
  6. Безкоштовна доставка від 5000 тисяч рублів.
  7. Фіксовані і накопичувальні знижки.

Какие лампы лучше выбрать

Перед тем, как купить светильник, стоит точно представлять где он будет висеть или стоять и для каких целей будет использоваться. Ведь, например, для спальни и или для ванной комнаты требуются разные виды светильников. Для первой подойдут потолочные люстры и настенные бра или торшеры, а для второй – встроенные лампочки или влагозащитные люстры. А также всегда в почете находятся настольные лампы. В любом случае, какой бы осветительный прибор вам не потребовался – вы найдете его в нашем магазине.

Світильники за доступними цінами

Як вже неодноразово згадувалося вище - у нас найдоступніші ціни на світильники в обох столицях. Ми завзято стежимо за тим, щоб реальну якість нашого товару відповідало тому, як ми про нього реагуємо. А наш каталог постійно поповнювався новими моделями. Також постійні відвідувачі нашого сайту можуть помітити, що ми постійно проводимо різноманітні акції, беручи участь в яких можна придбати наші товари по ще більш вигідними цінами.

Для наших постійних клієнтів у нас діє накопичувальна знижка, а для тих, хто вважає за краще закуповуватися оптом - у нас є фіксована знижка, яка починається від 10 тис. Рублів і збільшується в міру збільшення суми замовлення.

Ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося стати ще краще, для того, щоб вам було зручно купувати освітлювальні прилади у нас. Роблячи покупки в proffsvet.ru, ви показуєте нам, що ми працюємо не даремно і даєте нам стимул для того, щоб розвиватися далі.

Переглядів: 501 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar