Головна » 2018 » Березень » 16 » УСТАНОВКА ОКОН ВЕКА
13:48
УСТАНОВКА ОКОН ВЕКА

 

 
Компания «Века-Спб.рус» предлагает качественную немецкую продукцию, лидера по производству металлопластиковых оконных и дверных систем концерна Века. Вы можете обратиться к нам и уже через 5 дней Вы будете с современным, качественным профилем, с полноценным замкнутым армированием, немецкой фурнитурой, стеклопакетами высшего качества. Немецкие окна века станут надежной защитой от холода и ветра!
 

Установка окон Века

 
До ваших послуг:
1. Привітні, кваліфіковані менеджери
2. Пітерські кваліфіковані монтажники з досвідом роботи не менше 5 років
3. Тільки високоякісні матеріали і комплектуючі для монтажу
4. Гарантія: 10 років гарантії на вікна і 5 років гарантії на монтаж
5. Вікна століття безпосередньо від виробника.
6. Демонтаж і підйом на поверх безкоштовно.
7. Можливість монтажу в суботу.
8. Замір безкоштовно і можливість оформлення договору на дому
 

ПЛАСТИКОВІ ВІКНА ВЕКА

 
Наша компанія пропонує Вам тільки німецький профіль Століття класу "А" з повноцінним замкнутим армуванням німецькою фурнітурою для скління квартир і заміських будинків. Наші майстри виконають роботи по монтажу і обробці пластикових вікон будь-якої складності. Якість профілю Століття - це якість, перевірена часом.
 

Пластикові вікна Століття

 

ЯКІ ВІКНА ВИБРАТИ ?!

 
Купуючи недорогі пластикові вікна, ви підписуєтеся на щорічний ремонт, регулювання і навіть заміну вікон. Купивши вікна з неякісного пластика вони можуть поміняти з часом колір, пожовтіти. Профіль може потріскатися. Виробництво, яке відповідає за якість збірки має бути автоматизованим. Важливо, щоб склопакет був з маркуванням, на якому вказані параметри склопакета: розмір, формула і клас скла.
 

Які вікна вибрати ?!

 

ВІКНА ВЕКА НА ТЛІ ІНШИХ

 
Компанія Століття виробляє металопластикові вікна вже більше 30 років, і є провідним виробником вікон в Європі. Засновник бренду Генріх Лауманн почав виробництво вікон в 1969 році. Через десять років весь світ вже знав переваги профілю Століття.

Велика увага Генріх Лауманн приділяв екологічної безпеки матеріалів, використовуваних у виробництві віконних профілів. У Німеччині профіль VEKA рекомендований для дитячих і медичних установ. З цього ж пластика виготовляються електричні чайники, корпуси телевізорів і т.д.
 

Вікна Століття на тлі інших


Сьогодні компанія VEKA здійснює експорт більш, ніж в 40 країн світу. Профіль Veka за обсягом виробництва на першому місці в Європі. Незалежно від того, де територіально знаходиться підприємство VEKA, на ньому строго дотримуються технологічні та екологічні норми. Єдиний стандарт якості-це стратегія компанії VEKA. Безперервний контроль якості гарантує надійність вікон. Компанія VEKA не надає ліцензії на виготовлення профілю нікому, виготовляючи профіль тільки на своїх підприємствах.

Решта віконні бренди західних фірм дозволяють видавати ліцензії на виробництво вікон. Навіть за зовнішнім виглядом профіль VEKA відрізняється від більш дешевих профілів. По терміну служби профіль VEKA також істотно відрізняється. Термін служби профілю VEKA близько 50 років, інших профілів від 5-15 років.

Особливо знизилася якість профілів в період кризи, коли багато виробників знизили собівартість вікон за рахунок більш дешевого профілю без армування, неякісного ущільнювача. Встановивши в своїй квартирі вікна VEKA, ви отримуєте за розумні гроші Якісні вікна з замкнутим армуванням в профілі, якісну фурнітуру, такі вікна здатні зберегти тепло і захистити Вас від шуму на вулиці.
Переглядів: 525 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar