Головна » 2018 » Березень » 27 » Туры на Майские 2018 из Харькова
09:25
Туры на Майские 2018 из Харькова

Туры на Майские праздники – актуальная тема для жителей и гостей нашего города. Это время самое благоприятное для путешествий: стоит замечательная погода, все цветет и пахнет, плюс государственные выходные. У вас есть отличная возможность поехать в майские туры 2016!

Туроператор «otpusk.com» пропонує найцікавіші тури на травневі свята з Харкова. До ваших послуг такі тури по Західній Україні: Тури до Львова, Кам'янець-Подільський з Харкова, Долина нарцисів (Мукачево - Ужгород - Долина нарцисів - Берегово), Цвітіння Сакури (Мукачево - Ужгород - Берегово). Для всіх любителів прекрасної архітектури і багатовікової історії пропонуємо тури в Санкт-Петербург. Ознайомитися зі старовинними російськими містами пропонуємо в турі Золоте Кільце Росії. Для тих, хто хоче зануритися в атмосферу справжнього грузинського гостинності і чарівних гірських пейзажів - можете поїхати в тур в Грузію з Харкова. До вашої уваги також пропонуються поїздки по Центральній Україні: екскурсії Харків Чернігів, екскурсії по Києву, з'їздити на шоу фонтанів у Вінниці.

Найпопулярнішими містами серед наших туристів є тури в Санкт-Петербург, тури до Львова, тури в Грузію з Харкова, тур на Долину Нарцисів, тур на Цвітіння Сакури. Тури на Травневі свята запам'ятаються вам надовго, якщо Ви підете в подорож разом з «Відпочинок на всі 100%»!

Переглядів: 679 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar