Головна » 2018 » Березень » 5 » Техническое обслуживание охранной сигнализации
20:22
Техническое обслуживание охранной сигнализации

Для чого потрібно?

Сигналізація - важливий елемент в забезпеченні безпеки квартири, офісу, складу або іншої будівлі або приміщення. Зрозуміло, що від технічного стану комплексу безпосередньо залежить збереження цих об'єктів.

Якщо, припустимо, будь-якої з шлейфів охорони пошкоджений, то як мінімум частково ваше майно виявляється незахищеним. Необхідна регулярна перевірка справності обладнання, однак не варто робити перевірку самостійно - економія від цього буде зовсім невелика, а ось шанси пропустити несправність системи зростуть значно.

Обслуговування охоронної сигналізації

Довірте обслуживание охранной сигнализации професіоналам!

Протягом багатьох років наші фахівці не тільки встановлюють різні охоронні системи, але і надають профілактичні послуги із забезпечення їх безперебійної роботи.

При технічному обслуговуванні ми перевіряємо всі ключові вузли: датчики, охоронну панель, дроти, параметри електроживлення та інше.Технічне обслуговування охоронної сигналізації

Ми знаємо, що від наших дій залежить добробут і спокій наших клієнтів, тому до технічного обслуговування охоронної сигналізації ми ставимося з усією відповідальністю!

 

Як це відбувається?

Зазвичай перевірка систем відбувається раз в три місяці. Найчастіше подібні дії потрібно робити тільки тоді, коли в цьому є особлива необхідність: наприклад, якщо такі вимоги обладнання охоронної сигналізації, важкий режим експлуатації або особливий режим на самому об'єкту.

Інспекція і контроль може відбуватися в ручному і автоматичному режимах.

Перший варіант передбачає перевірку всіх датчиків обслуговуючими фахівцями "руками". Детальному аналізу піддається робота датчиків, встановлених на вікнах, дверях, отворах, елементів живлення та інших компонентів охоронної сигналізації. Для того, щоб перевірити взаємодію всіх компонентів в цілому, експерт наводить кілька датчиків в дію. Такий процес перевірки вимагає часу, проте мова йде про безпеку, тому такими заходами не можна нехтувати.Вартість обслуговування охоронної сигналізації

Другий випадок можливий, якщо у устаткування комплексу охорони є режим моніторингу online, а також online режим перевірки датчиків. В цьому випадку до контрольної панелі підключається ноутбук зі спеціальним програмним забезпеченням, яке здійснює повну перевірку і діагностику всіх компонентів.

Переглядів: 530 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar