Головна » 2018 » Березень » 14 » Таможенный адвокат - таможенный юрист
18:09
Таможенный адвокат - таможенный юрист

Основоположним документом при будь-яких митних спорах є Митний кодекс ТЗ. Сторонами спору можуть бути звичайні громадяни, юридичні особи - підприємці, а також органи митного контролю.

При виникненні конфлікту він може бути дозволений в досудовому порядку, або після порушення справи про адміністративне правопорушення подальший розгляд переноситься в зал суду.

адвокат по таможенным делам оказывают гражданам и юридическим лицам квалифицированные консультации и юридическую помощь в области таможенного законодательства. Обращайтесь к профессионалам за разрешением юридических вопросов. «Юридический центр Сиан» предлагает услуги таможенных юристов, готовых предоставить консультацию по любым спорам с таможенными органами, а также оказать помощь в судебном урегулировании проблемы.

Для підприємств, що здійснюють ввезення / вивезення товарів через кордон, такі суперечки - сувора реальність. Чи не кожен юрист навіть відповідної кваліфікації візьметься надати допомогу в митному праві .

 

Митне законодавство вкрай заплутано і тільки багаторічний досвід роботи юриста в даній галузі може гарантувати достатню ступінь кваліфікації. Як кажуть адвокати, внутрішні інструкції митниці часом суперечать навіть федеральному законодавству, але при цьому є чинними.

Помилки в оформленні митних документів, допущені з будь-якого боку, найчастіше стають підставою для виникнення спору. Помилка з боку митного органу стає причиною незаконного донарахування платежів .

Це призводить до зростання вартості вивозиться / ввезеного товару і падіння його конкурентоспроможності. Затримка з оформленням документів може і зовсім поставити під загрозу існування підприємства. Як показує практика роботи юристів

Тому оскаржити окремо взятий акт можливо, відповідно, до 80% суперечок в суді завершуються на користь імпортерів . При цьому перемога в суді не означає «псування» відносин з митницею, так як Ви маєте справу не з комерційною організацією, а з державою.

Якщо Ви вважаєте, що маєте всі підстави для захисту порушених прав, відразу звертайтеся до митного юристу.

Переглядів: 497 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar