Головна » 2018 » Березень » 13 » Светодиодные LED прожектора
11:47
Светодиодные LED прожектора

Led прожектор є принципово новий освітлювальний прилад, який вигідно відрізняється від багатьох інших пристроїв по ряду критеріїв. Головне, чим характеризується прожектор світлодіодний - це економічність, а точніше - мінімальне споживання електроенергії в процесі роботи. Цей критерій особливо важливий в тому випадку, якщо існує необхідність у висвітленні дійсно великих об'єктів, наприклад, спортивних комплексів, пам'ятників, торгових центрів або навіть дачних ділянок. Перевагою є і те, що led прожектор дозволяє створити не тільки статичне, а й динамічне освітлення. Відповідно, він підходить для вирішення завдань будь-якого масштабу і рівня складності.

види прожекторів

В даний час створюється велика кількість різних моделей led прожекторів, ціна на які варіюється в залежності від функціональних і конструктивних особливостей. Однак всі пристрої оснащуються надійним герметичним корпусом, який характеризується міцністю. Він захищає світлодіодний led прожектор від механічних пошкоджень, а також негативних зовнішніх впливів і навіть перепадів температур. Відповідно, led прожектор купити можна як для зовнішнього, так і внутрішнього розміщення.

Купить прожекторы светодиодные можно различного назначения, и при выборе следует обратить внимание на классификацию устройств. Прожектор светодиодный может быть:

  • Точечным.
  • Линейным.
  • Метричным.

За способом розміщення пристрою ділять на прожектори світлодіодні вуличні і внутрішні. Перші застосовуються для освітлення будівель, парків, а також територій, прилеглих до об'єктів. Вони можуть створювати як загальну підсвічування, так і локальну, наприклад, з виділенням певних архітектурних елементів. При виборі led прожекторів вуличних варто звернути увагу на кут світіння пристрою: він може становити від 10 до 70 градусів.

Внутрішній світлодіодний led прожектор може бути використаний для освітлення або підсвічування басейнів, джакузі, магазинів і виставкових залів.

Перевагою пристроїв є те, що вони можуть бути використані в фактично будь-яких умовах, т. К. Несприйнятливі до зовнішніх впливів. При виборі приладу рекомендується звернути увагу на створюваний ним відтінок освітлення, він може бути як теплим, так і холодним.

Різновиди і сфера застосування

Представлений великий вибір світлодіодних прожекторів, а точніше:

  • Точкових. Вони застосовуються для архітектурного підсвічування фонтанів, будівель і навіть тротуарів. Кріпляться за допомогою спеціальних кронштейнів. Відмінна риса: рухливість кронштейнів, завдяки якій можна направляти світловий потік в потрібну зону.
  • Вуличних. Такі прилади можуть працювати при температурі від -50 до +50 градусів за Цельсієм протягом 50 тисяч годин.
  • Фасадних. Пристрої цього виду традиційно використовуються для динамічного освітлення рекламних щитів або великих будівель.
  • Підвісних. Прожектори мають кут світіння, який становить близько 30 градусів. Вони можуть висвітлювати територію, площею від 6 до 20 кв.м.
  • Герметичних. Пристрої оптимальні для підсвічування об'єктів, для яких характерна підвищена вологість. Це - басейни, штучні водойми. Більш того, їх можна встановити на глибині від 2 до 20 м.
Переглядів: 493 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar