Головна » 2018 » Березень » 14 » Снижение веса
22:52
Снижение веса

Разом Легше. Склад програми наступний:

Індивідуальні та групові зустрічі з лікарем-дієтологом.

В рамках програми Вас чекає дві індивідуальні зустрічі з лікарем-дієтологом, на початку програми і по її завершенні. В програму входять дві групові лекції по 1,5 години.

Кожному учаснику ставиться індивідуальна мета по зниженню ваги.

Досягнення цієї мети ми гарантуємо, якщо Ви будете дотримуватися наших рекомендацій. Якщо Ви не схуднете - повертаємо повністю вартість програми. (Поки жодного разу не знадобилося, але ми гарантуємо це в рамках договору)

Груповий тренінг з психологом, фахівцем зі зниження ваги.

На початку програми Вас чекає триденний тренінг по 4 години щодня. Далі протягом трьох місяців будуть проходити групові зустрічі кожні два тижні. Всі зустрічі проходять в будні дні ввечері або у вихідні дні днем. Одним словом, за домовленістю групи.

Абонемент на все спортивные направления клуба «Волна».

Свободное плавание в бассейне, аквааэробика, Школа плавания для взрослых, фитнес программа для похудения для девушек, тренажерный зал, групповые занятия в тренажерном зале. Для каждого участника программы тренер тренажерного зала проведет персональное занятие. Мы рекомендуем заниматься спортом не менее трех раз в неделю, и обязательно заниматься теми спортивными занятиями, которые доставляют Вам удовольствие. Мы гарантируем каждому участнику персональный подход.

Переглядів: 498 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar