Головна » 2018 » Березень » 7 » Сервер бу купить выгодный и доступный вариан
19:00
Сервер бу купить выгодный и доступный вариан

Сервер - серце і основа безперебійної життєдіяльності будь-якої компанії. Всі сучасні бізнес процеси в ідеалі повинні бути автоматизовані, максимально прості для співробітників і безупинно. Ці всі умови можливі завдяки незамінним технічним помічникам, якими є сервери - вони зможуть взяти більшість робочих процесів на себе, і полегшити робочі процеси всім.

Купити сервери для компанії - це серйозний крок, який тягне за собою витрату великої суми грошей, на установку і настройку, а крім того, витрати на експлуатацію. Новий сервер для компанії може знадобитися в наступних випадках:

- створення інфраструктури бізнесу з нуля;

- розширення бізнесу і його завдань, яке тягне за собою розширення парку серверів;

- на заміну бу сервера, який «відпрацював своє».

Отримати все необхідне від сервера, і при цьому уникнути великих витрат на таке необхідне оновлення обладнання стало б ідеальним рішенням.

И альтернатива есть, а именно - купить бу сервер с гарантией. Новое оборудование стоит очень дорого, поэтому покупка компьютерной техники фирменных продуктов IBM, Dell или HP после лизинга - это соединение привлекательной цены и необходимой отличной комплектации.

Західні компанії закуповують тільки нове сертифіковане обладнання і тільки у надійних виробників, при цьому термін експлуатації даної техніки по внутрішніх корпоративних політикам не повинен перевищувати 3-х років. Реальний термін служби такого обладнання в рази більше, а то що воно вже було в експлуатації аніскільки не знижує його якостей.

Техніка, викуплена у великих іноземних компаній, яка представляє собою найкраще і якісне обладнання та нічим не поступається новому. Це може не тільки вирішити проблеми компанії за технічним оснащенням, а й заощадити бюджет. Бу сервера, куплені у західних компаній, завжди сертифіковані, ніж виключаються неполадки в їх роботі і розбіжність конфігурацій.

Сервери б у або нові - що ж краще купити?

Ринок бу серверного обладнання в нашій країні розвивається, в той час як, хостери і провайдери вже успішно застосовують в його своїй роботі. Розвиток вторинного ринку IT-техніки допомагає оптимізувати витрати на створення IT-інфраструктури бізнесу, коли це настільки необхідно, а також, збільшити його життєвий цикл обладнання. Купити сервер бу в Києві і Україні стає все більш доступним і безпечним завданням, коли за підбір обладнання береться професіонали.

Крім значної економії виділеного бюджету замовники отримують можливість ефективного вирішення поставлених завдань без втрат функціональності і зручності роботи, віддавши перевагу покупці б / у сервера.

Компанія Servak ​​надасть професійну консультацію по підбору необхідного обладнання, надавши техніку, яка ідеально впорається з конкретними завданнями і буде відповідати всім запитам. Гнучка цінова політика робить вибір доступним для кожного замовника.

Гарантія якості проданого обладнання є незаперечним умовою і плюсом нашої роботи. Адже купуючи б у сервер в sale-server.ru, Ви отримаєте його разом з піврічною гарантією. А це практично те ж саме, що купити новий сервер, але при цьому заплатити за нього в рази менше. Гарантійний термін обслуговування, купленого б / у сервера можливо продовжити за бажанням покупця. Таким чином, Ви зможете бути повністю впевнені в придбаної техніки.

Купівля ІТ-техніки після лізингу стає привабливою інвестицією, адже нове обладнання швидко втрачає у вартості в перший рік обслуговування, в той час, як сервери б у втрачають набагато менше при аналогічній функціональності.

Переваги бу сервера незаперечні:

- відповідність технічним вимогам, висока продуктивність і функціональність;

- продукція відомих брендів з гарантією якості;

- вигідна вартість, яка може бути на 80% менше за ціну аналогічного нового устаткування;

- індивідуальна конфігурація під запити конкретного замовника;

- можливість поставити бу серверне обладнання в будь-якій кількості і будь-якої конфігурації;

- висока надійність - при викупі сервера б / у або його відновленні sale-server.ruтестірует всі компоненти в екстремальних умовах, і спірні елементи в системі замінюються новими.

Автоматизувати процеси бізнесу і полегшити їх реально і з мінімальним бюджетом.

Переглядів: 565 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar