Головна » 2018 » Березень » 5 » Радиаторы Kermi
08:09
Радиаторы Kermi

Радіатори керми  - це високоякісні сталеві панельні радіатори з Німеччини відповідають високим європейським стандартам при невеликій ціні.

Керми ThermX2 (Німеччина) мають профільну поверхню виготовлену з блискучим покриттям, верхнім і бічним екраном. Вони мають високу теплову потужність і ідеально підходять для низькотемпературних систем. Чутлива і динамічна регулювання здійснюється завдяки незначному вмісту води в системі.

Сталевим панельним радіаторів Kermi підходять будь-які джерела тепла: мазутова, газове або центральне теплопостачання, харчування від сонячної енергії або звичайної системи опалення. Даний вид відповідає вимогам техніки максимального використання теплоти згорання, що забезпечує високу тепловіддачу при незначній кількості води з монтажною глибиною всього лише 61 мм. Монтувати сталеві радіатори Kermi можна тільки в закритих системах опалення.

Kermi ThermX2

Модель сталевого панельного радіатора Керми ThermX2 це новітня розробка вчених з Німеччини. В її основі лежить запатентована технологія X2, яка значно вдосконалила ефективність звичайних сталевих батарей. Тепер сила інфрачервоного випромінювання збільшилася на 100%, створюючи більш оптимальне теплове випромінювання для людини. При цьому радіатор став на 11% економічніше, а час нагріву збільшилася на 25%. Особливістю цих радіаторів в тому, що особлива послідовна обв'язка по теплоносія нагріває спочатку передню панель радіатора, а вже потім задню.

Наша компанія реалізує на території Санкт-Петербурга сталеві панельні радіатори Кермі всіх моделей. На складі в СПб і в Москві постійно підтримується широкий розмірний ряд радіаторів Kermi ThermX2 FKO і FKV по самій конкурентною ціною. На складі завжди є радіатори з найпопулярнішою висотою - це 300 і 500 мм. Також є висота 400 і 600 мм, але в меншій кількості. Сталеві радіатори з висотою 900 мм поставляються в Росію на замовлення. Типи радіаторів від 11 до 33 теж завжди в наявності. Тип 10 виробляється тільки під замовлення, ціна на них за запитом.

Крім моделі Kermi ThermX2, ми можемо привезти під замовлення радіатор Кермі будь-який інший моделі, доступною на заводі в Німеччині.

 

Номенклатурний ряд:

  1. Батареї Kermi з бічним підведенням теплоносія - ThermX2 Profil-K (FKO);
  2. Батареї Kermi з нижньою підводкою - ThermX2 Profil-V (FKV або FTV). Всі моделі Profil-V поставляються з вбудованим термовентелем, з кроком різьби М30х1,5.

Приєднувальна різьба:

  • Profil-K - 4 х 1/2 "(внутр.)
  • Профіль-V - 2 год 3/4 "(зовнішнє)

 

 

Типи радіаторів KERMI
Тип 10. Радіатори Kermi

Тип 10 * - глибина 61.

Однорядний, без конвектора, без облицювання.

(Виробляються тільки під замовлення!)

Тип 11. Радіатори Kermi

Тип 11 - глибина 61.

Однорядний з одним конвектором, з облицюванням.

Тип 12. Радіатори Kermi

Тип 12 - глибина 64.

Дворядний з одним конвектором, з облицюванням.

Тип 22. Радіатори Kermi

Тип 22 - глибина 100.

Дворядний з двома конвекторами, з облицюванням.

Тип 33. Радіатори Kermi

Тип 33 - глибина 155.

Трьохрядовий з трьома конвекторами, з облицюванням

Переглядів: 512 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar