Головна » 2018 » Березень » 9 » Простейшие сигнализации
10:43
Простейшие сигнализации

Квартиры и дома, которые часто остаются без хозяев, уезжающих на дачу, в командировки или на отдых нуждаются в установке сигнализация на окна и двери. Даже не слишком длительное отсутствие, например, поездка на дачу или в гости на выходные может обернуться неприятностью в виде кражи вашего имущества и ценностей.

Сигналізація на вхідні двері, завбачливо встановлена ​​вами перед від'їздом з дому, допоможе вам уникнути неприємностей, пов'язаних з проникненням зловмисників у ваше житло.

Сигналізація, встановлена ​​на вхідних дверях, блокуватиме її при спробі злому, роблячи ваше житло невразливим для проникнення зловмисників. При спробі злому замка охоронна дверна сигналізація не тільки надійно блокує його, а й подає сповіщає сигнал сирени, а також має світлове супровід. Гучний звук сирени, як правило, відлякує тих, хто намагається незаконно проникнути в житло, а також привертає увагу сусідів, які можуть викликати міліцію або, в крайньому випадку, зателефонувати вам. З сигналізацією, встановленої на вашій двері, факт спроби проникнути в ваше житло не залишиться непоміченим.

Крім світлового і звукового оповіщення про спробу проникнення в житло сигналізація для вхідних дверей обладнаєте датчиками, що посилають сигнал власнику житла або прямо на пульт охоронної служби або міліції.

Найпростіші моделі дверних сигналізацій обладнані герконом або магнітно-контактним датчиком. Коли двері закриті обидва елементи сигналізації (магніт і герконовий датчик) знаходяться в тісному контакті. При відкритті дверей і видаленні магніту, датчик подає сигнал тривоги і сирена спрацьовує.

Для забезпечення безперебійної роботи будь-яка сигналізація на двері обладнується автономними джерелами живлення. Це необхідно для того, щоб в разі відключення електрики об'єкт, що охороняється не став легкою здобиччю для зловмисників.

Не варто відставляти без уваги той факт, що квартири, розташовані на перших та самих верхніх поверхах багатоповерхових будинків найбільш уразливі для проникнення злочинців через балкони і вікна, тому поряд з дверною сигналізацією має сенс подбати про систему сигналізації і повідомляла про спробу проникнення в будинок через вікна . Саме сигналізація на двері і вікна в Києві є найпопулярнішим вибором не тільки для квартир, а й для офісів і об'єктів торгівлі.

Переглядів: 521 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar