Головна » 2018 » Березень » 11 » ПРОКАТ МЕРСЕДЕСА БЕЗ ВОДИТЕЛЯ
22:43
ПРОКАТ МЕРСЕДЕСА БЕЗ ВОДИТЕЛЯ

Презентабельний і шикарний автомобіль - це показник статусу і соціального становища. Знадобитися таке авто може для різних ситуацій - для ділової зустрічі, урочистості, весілля та інше. Якщо необхідний Мерседес на короткий час, то таке авто Ви завжди зможете орендувати в компанії Profarena. Висока якість, будь-які терміни, доступні ціни та зручна оплата - все це пропонує компанія своїм потенційним клієнтам.

Основная сфера деятельности компании Naprokat78— Аренда Мерседес без водителя . Именно здесь Вы сможете арендовать шикарный Мерседес без водителя на тот промежуток времени, который Вам необходим.

 

ПРИ ЗВЕРНЕННЯ В прокатних компаній ВИ ОТРИМУЄТЕ:

  • Великий вибір найрізноманітніших моделей авто;
  • Висока якість обслуговування;
  • Прийнятні ціни;
  • Офіційний висновок договору;
  • Страховка і всі необхідні гарантії.

Компанія має великий власний автопарк, тому Ви без особливих зусиль зможете підібрати те авто, яке буде максимально підходити і відповідати за всіма вимогами. Всі автомобілі постійно і своєчасно проходять техогляд і необхідні перевірки, тому Ви можете не хвилюватися про безпеку і надійність. Варто також відзначити, що компанія пропонує своїм клієнтам знижки, якщо оренда автомобіля полягає на термін більше трьох діб. Подача автомобіля здійснюється в вказане клієнтом місце - метро, вокзал або заздалегідь обумовлений адресу. Для того, щоб орендувати автомобіль, не потрібно збирати величезну кількість документів - знадобитися лише паспорт та водійські права, що підтверджують досвід водіння легковим авто.

Якщо Ви не можете самостійно визначитися з вибором моделі Мерседеса - зателефонуйте нашим співробітникам і отримаєте безкоштовну консультацію. Величезний досвід роботи та індивідуальний підхід до кожного клієнта дозволяє надавати кожному високу якість обслуговування і зберігати прийнятні ціни на всі послуги.

Для яких би цілей Вам не знадобитися шикарний автомобіль - пам'ятайте про те, що Ви завжди зможете звернутися в нашу компанію і ми завжди зможемо Вам допомогти. Мінімальний термін оренди - доба. Якщо плануєте скористатися прокатом, то ми обов'язково укладаємо договір в якому обговорюються всі тонкощі і нюанси оренди. При необхідності Ви завжди зможете продовжити всі терміни. Звертайтеся і ми завжди зможемо допомогти Вам і надамо автомобіль високого класу на той період часу, який Вам необхідний.

Переглядів: 505 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar