Головна » 2018 » Березень » 15 » Прямые диваны
10:03
Прямые диваны

Прямий диван - це класична меблі стандартної форми. На ньому, в залежності від розміру, можуть комфортно розміститися від двох до чотирьох осіб. Прямі дивани можна побачити як у вітальнях, так і в інших приміщеннях: спальнях, дитячих або кухнях.

Основними причинами популярності прямих диванів є їх багатофункціональність і можливість економити місце в кімнаті. При необхідності вони легко перетворюються в ліжко. Існує чимало механізмів трансформації прямого дивана: книжка, клік-кляк, викочування, акордеон і так далі. Багато з них ви знайдете в нашому каталозі.

різноманітність моделей

Багато меблів чекає вас в інтернет-магазині HomeMe.ru вас чекає широкий вибір прямих диванів від виробника. Купити їх можна зовсім недорого, ціни починаються від 7400 рублів. У нас часто проводиться розпродаж, і це дає вам можливість придбати якісну продукцію за ще більш доступною ціною.

Ми пропонуємо продукцію власного виробництва, виготовлену на сучасному обладнанні. Ми приділяємо увагу кожній деталі: каркасу, оббивці, наповнювача, фурнітурі. Завдяки цьому наша продукція не тільки красиво виглядає, але і довго служить власникам, радує їх бездоганним зручністю.

Если вы планируете приобрести современные диваны прямые большие, обращайтесь к нам. В нашем каталоге представлены как большие модели со спальным местом, так и продукция меньших размеров, есть множество диванов с ящиками для белья. Представлены также прямые диваны, которые можно установить в гостиную, спальню или на кухню. Благодаря богатому выбору вы обязательно найдете продукцию, которая вам подойдет.

На сайті зібрано безліч корисної інформації, яка допоможе вам зробити вибір. Ви знайдете:

  • зображення;
  • технічні характеристики моделей;
  • докладні описи;
  • інформацію про матеріали оббивки і наповнювача;
  • вартість продукції.

Зручна функція 3D-огляду дасть повне уявлення про товар, який вас зацікавив.

Оформити замовлення ви можете безпосередньо на сторінці дивана, який плануєте придбати, а значить, вам навіть не потрібно виходити з дому, щоб зробити покупку.

Також до ваших послуг - оперативна доставка придбаних диванів. Назвіть адресу, і ми швидко доставимо замовлену продукцію.

Переглядів: 554 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar