Головна » 2018 » Березень » 6 » Платки, палантины, шарфы оптом
16:45
Платки, палантины, шарфы оптом

Перебільшення тут не буде: у кожного в гардеробі є ця деталь одягу. Хустки, палантини, шарфи оптом  купуються щодня. Будь-аксесуар з цих відноситься до розряду універсальних, який носять і жінки, і чоловіки. Але, безумовно, жіночі моделі відрізняються, їх потрібно вміти вибрати і красиво поєднувати. Навіщо ж обмежувати себе, якщо можна купити кілька одиниць товару?

Магазин alehan.ru пропонує платки оптом  на подарунок і для себе. Носіть з задоволенням, для тепла і для гарного настрою. У розділах з описом шарфів ви акже знайдете цікаві способи їх зав'язування і носіння.

Історія даного предмета гардероба

Про те, наскільки прекрасний і універсальний шарф, вже сказано багато, ми ж пропонуємо трохи відстежити його еволюцію. Носили палантини і шарфи вже за часів Римської імперії, в ту пору це був просто відріз дорогоцінної тканини. Жінки покривали їм голову, чоловіки намотували на шию. Однак більшу роль в популяризації шовкових виробів зіграла Піднебесна. Це сьогодні можна купити хустки, палантини, шарфи оптом з Китаю, а в 1000 році до н.е. виріб вважалося ознакою класової ієрархії, приналежності до аристократії.

У середньовічній Європі носили шарфи також для того, щоб виділити чини або класи. Наприклад, в Хорватії найманці обов'язково пов'язували хустки. Наполеон теж любив шарфи, а в 19 столітті мода на цей аксесуар переросла в розряд культу, почали робити хустки, палантини, шарфи оптом з принтами, з шовку, з плетінням та бахромою. Знамениті хусточки Hermes полюбилися королівського двору Британії і тисячам інших модників.

Чи знаєте ви, що в'язаний шарф був вперше випущений в 1783 році в польському місті Краків?

Сьогодні вже важко здивувати когось самою наявністю цього предмета одягу в гардеробі. Так що завдання варто підшукати гарний палантин або хустку, навчитися гармонійно його носити і поєднувати з різними кофтами, майками в гардеробі.

Переглядів: 493 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar