Головна » 2018 » Березень » 5 » Panametrics 27mg
11:03
Panametrics 27mg

 

Ультразвуковий товщиномір 27MG

Ультразвуковий товщиномір Panametrics 27MG від компанії Olympus - це ультразвуковий прилад, призначений для прецизійних вимірювань товщини стінки основного матеріалу металевих труб або будь-яких конструкцій, схильних до корозії. Прилад  panametrics 27mg  має ергономічний сучасний корпус, мала вага 340 грам, що робить його дуже зручним при експлуатації. Ультразвуковий товщиномір 27MG Panametrics має багато функцій,
які застосовуються в більше просунутих уль тразвукових товщиномірів виготовлення Olympus.

Товщиномір Panametrics містить величезний легкочитаємий екран з підсвічуванням, і нескладну зрозуміла клавіатуру з колірною кодуванням режимів і опцій, власне що дозволяє володіти жвавий доступ під час експлуатації до головних функцій.
Звичайний набір поставки ультразвукового товщиноміра:
Цифровий ультразвуковий товщиномір
Лужні батареї типу АА
Тестовий зразок і контактна рідина
Чемодан для транспортування
Ремінець на зап'ясті
Ультразвуковий товщиномір 45MG
- покращений пристрій, що володіє нормальним функціоналом ультразвукового товщиноміра і обладнаний додатковим програмним забезпеченням для вимірювання товщини. Ультразвуковий товщиномір сумісний з усіма дво- і одноелементними перетворювачами виготовлення Olympus, власне що готує цей пристрій всеохоплюючим висновком для буквально всіх випадків користування під наглядом товщини.

Нормальні функції
У базовій конфігурації поставки дуже простий в застосуванні прилад, який вимагає мінімальної підготовки від людини для роботи з самими поширених функціями ультразвукового товщиноміра. Варто оснастити прилад 45mg додатковим опціональним софтом (ПО) і перетворювачами, то толщиномер перетвориться в вдосконалений прилад і його використання вимагає певних навичок від оператора, тому як в Етій конфігурації це не простий толщиномер. Як і раніше, компанія Olympus пропонує більшість опцій купувати окремо, або під час початкового придбання приладу або пізніше, тобто в міру необхідності в опціях для розширення можливостей. На нашому веб-сайті http: //олімпас-нк.рф/ Ви можете дізнатися про це докладніше.

Переглядів: 572 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar