Головна » 2018 » Березень » 6 » Обслуживание пожарной сигнализации
16:43
Обслуживание пожарной сигнализации

Каждой технически сложной системе, такой как пожарная сигнализация, необходимо 

Кожній технічно складній системі, такий як пожежна сигналізація, необхідно обслуговування протягом терміну експлуатації. Це потрібно для безперебійної і довговічної роботи системи. Тільки своєчасне і грамотні профілактичні роботи і ремонт дадуть впевненість в тому, що при виникненні надзвичайної ситуації пожежна сигналізація буде справна і захистить від пожежі.

У поняття обслуговування (ТО) автоматичної пожежної сигналізації включають як планові процедури, що підтримують систему в робочому стані, так і ремонт компонентів.

Воно буває гарантійним і періодичним.

 

Зазвичай ТО проводить та сама компанія, яка виконувала монтаж. У рідкісних випадках співробітництво з монтажною організацією з яких-небудь причин не складається. Однією з таких причин може бути висока ціна ТО. Тоді профілактичні роботи засобів пожежної сигналізації найкраще довірити компанії, що розбирається в особливостях встановленого обладнання. Обов'язково потрібно перевірити, що компанія має ліцензію на такий вид діяльності.

Группа компаний «Рo-teh.ru» выполняет обслуживание пожарной сигнализации на объектах Санкт-Петербурга и Ленинградской области. Мы занимаемся проектированием, установкой и сервисной поддержкой автоматических пожарных сигнализаций.

Мы профессионально производим ремонт всех систем безопасности, включая пожарную сигнализации, как российского, так и зарубежного производства. Наши специалисты постоянно проходят обучение на фирмах, являющихся производителями самого современного оборудования в области пожарной безопасности, в том числе и зарубежных.

Подробная информация по вопросам ремонта, профилактических работ, установки пожарной сигнализации, стоимости услуг по многоканальному телефону указанному в контактах

Переглядів: 494 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar