Головна » 2018 » Березень » 7 » Нагрузка на виртуальный хостинг и её превышение
12:32
Нагрузка на виртуальный хостинг и её превышение

Під навантаженням на хостинг на увазі кількість ресурсів, які використані при роботі розміщеного на хостингу сайту і аккаунта в цілому. Іноді навантаження розраховується у відсотках від доступної потужності процесора, пам'яті і системи управління базами даних.

 

У Timeweb розрахунок навантаження виробляється в хвилинах і секундах для, відповідно, процесора (CPU) і системи управління MySQL.

 

Кількість хвилин або CP (CPU points), протягом яких процесор працював на аккаунт, розраховується подобово, так само, як і кількість секунд, які витратила система управління на обробку запитів.

 

Віртуальний хостинг надіслав лист про перевищення навантаження: що робити?

Навантаження - величина непостійна. Рідкісні і невеликі перевищення ліміту, встановленого для вашого тарифного плану, не страшні.

 

Единственной причиной, по которой вас уведомят о превышение нагрузки на хостинг является частое и регулярное превышение лимита, которое приводит к тому, что виртуальный хостинг сайтов не может нормально работать.

 

Отримавши повідомлення, ви можете:

• Перейти на інший тарифний план.
• Скористатися послугою «Розширення ліміту навантаження», що зазвичай дешевше, ніж перехід на інший тариф.

 

Обидва варіанти доречні, якщо ви впевнені, що навантаження підвищена через зростання відвідуваності сайту. Якщо ж справа в проблемних модулях CMS, неоптимізованих скриптах, DDoS-атаках або інших негативних факторах, має сенс розібратися з ними. Тоді, можливо, перехід на інший тариф або розширення ліміту вам не буде потрібно.

Переглядів: 509 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar