Головна » 2018 » Березень » 9 » Мультимодальные перевозки/интермодальные перевозки
18:27
Мультимодальные перевозки/интермодальные перевозки

Мультимодальні перевезення - транспортування одного і того ж вантажу з використанням більш одного виду транспорту, як правило, на основі одного договору. Перевага в тому, що таке перевезення здійснює не кілька компаній, а одна, відповідно несучи свої зобов'язання перед клієнтом. Мультимодальні перевезення мають на увазі можливість транспортування "від дверей до дверей".
Існують також поняття " інтермодальні перевезення ", " комбіновані (змішані) перевезення ", " сегментовані перевезення"- ці терміни мають однакову з мультимодальних перевезень природу. Агентська мережа нашої компанії дозволяє пропонувати повний комплекс послуг в країнах отгрузкі.Осуществляя мультимодальне перевезення, формує для Вас оптимальний спосіб переміщення для кожного замовлення, при цьому тримаючи контроль над кожним етапом процесу в одних руках.

Відмінності мультимодальних і інтермодальних перевезень.

Слід відразу зазначити, що в даному питанні немає однозначності, існують різні думки з цього питання навіть серед професіоналів транспортного бізнесу. Заради справедливості, відзначимо, що ці різночитання не вносять істотні проблеми в питання перевезень, тому що для реальної комерції важлива суть справи і практика, а не теоретичні міркування і полеміка про точність і тлумаченні визначень.

Проаналізувавши різні думки на цей рахунок, ми вирішили, що варто розділити розуміння тлумачення даних термінів за наступними критеріями, які ми розташували в порядку убування популярності:

C точки зору договору.

мультимодальні перевезення схема

мультимодальні перевезення схема

У разі мультимодальной перевезення є замовник перевезення і є оператор перевезення. Замовник укладає з оператором договір, за яким за все перевезення різними видами транспорту відповідає оператор. Оператор, в свою чергу має договори зі своїми підрядниками - це авто, авіа, морські, залізничні перевізники. Тобто, наприклад, вантаж з Китаю по залізниці везеться до китайського порту, далі океанським судном до порту в Росії і потім автотранспортом до складу одержувача і з усіх питань перевезення покупець спілкується з експедитором (оператором) у якого він замовив перевезення і з яким уклав договір.

інтермодальні перевезення схема

інтермодальні перевезення схема

Інтермодальні перевезення мають ключовою відмінністю, тут відсутня оператор і замовник укладає договори безпосередньо з кожним перевізником, відповідальним за свою ділянку. Так само взаємодія з кожною ланкою ланцюга лежить на замовнику.

 

 

 

 

З точки зору перевалки вантажу

Відповідно до цього критерію интермодальной перевезенням називають таку систему транспортування, де задіяні два або більше виду транспорту і вантаж перевозиться в одній транспортній одиниці на комплексній основі.

Мультимодальна перевезення - безперервний рух товарів більш ніж на одному транспортному засобі.

Прикладом интермодальной перевезення тут може служити транспортування вантажу в контейнері з застосуванням різних видів транспорту. Або варіант, коли вантаж їде в фурі з Європи в Росію, фура їде по землі, далі заїжджає на морський пором. Для мультимодальной - наприклад, привезли вантаж в коробках на склад навалом, далі на складі повантажили на палети і упакували в термоусадочну плівку, далі повантажили в порту на судно, вивантажили в іншому порту, і.т.д.

Тобто при такому критерії, ключовою відмінністю є те факт, що при интермодальной перевезення немає прямої обробки вантажу при зміні видів транспорту.

 

Змішані перевезення вантажів пов'язані з низкою запитань для споживача:

• Необхідність шукати декількох виконавців
• Самостійна організація непростого процесу
• Хвилювання за успішність кінцевого результату

Серйозні комерційні структури не можуть собі дозволити ризикувати цінним вантажем, тому повинні довіряти доставку будь-яких видів товарів і продукції справжнім професіоналам, здатним дати гарантії і понести відповідальність за необхідності.

Міжнародні змішані перевезення вантажів ми здатні здійснювати з використанням всіляких транспортних засобів:

• Вантажні автомобілі
• Поїзди
• Водні (морські та річкові) судна
• Авіаційний транспорт

Маючи на увазі вищеперелічене різноманітність, найскладніші інтермодальні перевезення будуть здійснені без проблем, в мінімально короткі терміни, а їх фінансове забезпечення виявиться прийнятним для багатьох клієнтів.

Следует отметить, что компания «menologistics.com» выполняет мультимодальные перевозки грузов на основе одного договора. Данное обстоятельство еще больше упрощает жизнь потребителей, которым не нужно задумываться абсолютно ни о чем. Физические и юридические лица просто ставят задачу перед высококвалифицированными специалистами и ждут исполнения оплаченных услуг.

Очевидна вигода від співпраці з професійним перевізником

Мультимодальні перевезення вантажів є складовою частиною великої комерційної галузі. Еталонні ринкові відносини відрізняються чіткою структурованістю обов'язків. При здійсненні міжнародних змішаних перевезень вантажів, процес повинен бути ідеально продуманий, організований з урахуванням всіх нюансів. Обов'язково і його підкріплення юридично обґрунтованими документами.

 

Обгрунтованість мультимодальних і інтермодальних перевезень

Розглянутий вид доставки експортно-імпортних товарів, не дивлячись на складність, явище дуже часте. Перевозячи подібним чином продукцію, доводиться визнавати, що інші способи доставки поки навряд чи можливі. Ніхто не зацікавлений в зайвих фінансових, трудових і тимчасових вкладеннях, але відмова від виконання непростих замовлень може призвести до втрати споживчої довіри.
Солідна компанія не має на це права, тому мультимодальні перевезення вантажів здійснюються в повному обсязі. Шукаються інноваційні способи спрощення процесу і надання йому певної структурованості.
Обгрунтованість подібних перевезень не викликає сумнівів. У світі існує величезна кількість віддалених регіонів, де проживають люди, які потребують самих елементарних речах, функціонують підприємства, що випускають затребувану на міжнародних ринках продукцію. У таких випадках використання мультимодальной доставки вантажів слід розглядати як прекрасну можливість розвитку міжнародних торгових взаємовідносин.

Переглядів: 575 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar