Головна » 2018 » Березень » 4 » Мастерская Лавровых. Гидролат Кофе (пластик 150 мл).
21:33
Мастерская Лавровых. Гидролат Кофе (пластик 150 мл).

Косметичне застосування: Тонізує, підвищує еластичність, володіє протизапальними властивостями і захищає шкіру від ультрафіолету. Знімає набряклість, багатий антиоксидантами, такими, як хлорогенова кислота і Меланоїдіни.

Антиоксиданти допомагають запобігти окисленню - процес, який є причиною
руйнування клітин і старіння.

Кава зміцнює контури обличчя і тіла. Вчені з'ясували, що всі без винятку сорти кави зміцнюють шкіру і надають їй красивий блиск. Він добре зволожує шкіру і стягує пори.

Кофеїн, що міститься в каві, стимулює кровообіг, зміцнює судини і активізує клітинний обмін.

Сировина: сухі зерна кави

Спосіб отримання: парова дистиляція в італійському дистиляторі алькітара.

Гідролат - води, отримані шляхом конденсації пара, що пройшов через рослинний матеріал в дистиляторі. Пар, проходячи через рослинну сировину насичується природними рослинними цілющими речовинами, такими як: натуральні ефірні масла, біофлавоноїди, кислоти, і багато іншого. Рослинна сировина може бути різним: пелюстки троянд, трави, ягоди, фрукти, коріння і квіти, кора рослин, різні рослини мають різні властивості: заспокоюють або ж навпаки тонізують, зволожують, звужують пори, мають протизапальну, антибактеріальну дію, пом'якшують шкіру, зміцнюють волосся , регенерують.

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ: Гідролат можна використовувати як в чистому вигляді, так і розведеними 1: 2-1: 3. Використовуються як для приготування кремів, масок, шампунів та іншої продукції, так і в чистому вигляді замість тоніка, для вмивання замість води. Їх можна розпорошувати на шкіру обличчя і тіла, волосся, протирати обличчя за допомогою ватного диска як тоніком, вмиватися, обполіскувати волосся, використовувати у вигляді компресів.

ЯК ЗБЕРІГАТИ: Гидролат купить не містить консервантів, зберігається в холодильнику близько 10-12 міс

Переглядів: 524 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar