Головна » 2018 » Березень » 13 » Лучшие рестораны и кафе Сочи
08:55
Лучшие рестораны и кафе Сочи

Як і в будь-якому іншому місті Росії, на сьогоднішній день в Сочі можна зустріти безліч ресторанів і кафе, що спеціалізуються на всіляких кухнях світу. Крім традиційних російських ресторанів на території Сочі можна зустріти закладу з японською, італійською, грузинською кухнею, а також всілякі фастфуди, столові і закусочні.

Серед елітних і кращих ресторанів Сочі на почесному місці значиться Branche . У цьому закладі вас почастують кращими блюдами європейської кухні, приготованими досвідченими кухарями.

Branche Restaurant в Сочі
goldentliplucknow

Найромантичнішим рестораном в Сочі, за відгуками вважається заклад «Кокос» . Приглушене освітлення, гарний інтер'єр і оригінальні страви втілюють в собі стиль і вишуканість цього закладу.

Ціни в ресторанах Сочі досить високі. Але серед всіляких закладів, де добре готують, можна виділити дуже стильні і недорогі ресторани Сочі. До них відноситься «Грильяж» . У цьому закладі вас почастують інтернаціональними стравами для справжніх гурманів. Серед великого різноманіття можна вибрати блюдо італійської кухні, японської, американської та російської кухні. Середній чек в цьому закладі не перевищила 2000 RUB.

Ресторан «Барський стіл» в Сочі
kraspol
 

На Донской улице находится самое популярное кафе в Сочи — «Пузатая хата». Блюда из тандыра здесь можно отведать за 250 RUB, а напитки собственного приготовления за 150 RUB. Определиться с выбором лучший ресторан Сочи достаточно тяжело, так здесь есть и прекрасный стейк-хауз, и всевозможные фастфуды, и суши-бары, и кальянные, траттории.

Стейк-хаус
tourister

Цены в кафе Сочи не существенно отличаются от ресторанных, особенно если такие заведения расположены в элитных районах города. К примеру, средний чек в баре SeaZone без алкоголя составит 1000 RUB, а полноценный обед в кафе «Рис» обойдется в 400 RUB.

Переглядів: 511 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar