Головна » 2018 » Березень » 9 » Ландшафтный дизайн
18:21
Ландшафтный дизайн

Ландшафтний дизайн і все, що з ним пов'язано - наша спеціалізація. Проектування, благоустрій, озеленення та подальший сервісний догляд за ділянкою - це далеко не повний перелік послуг в області ландшафтного дизайну, які ми можемо Вам запропонувати.

Для того, що б правильно організувати простір у вашому саду необхідно звернутися до ландшафтного дизайну ділянки. Самостійно ви навряд чи зможете впоратися з цим завданням, тому тільки фахівці в цій області завжди допоможуть порадою і підберуть розмір і колір необхідних елементів. Послугами дизайнера на сьогоднішній день, можуть скористатися всі, хто бажає змінити зовнішній вигляд прибудинкової території.

Естетичний вигляд і функціональність своєї ділянки, як в місті, так і за його рисою яких багато важать. Завжди дуже приємно бачити біля будинку правильно організовану територію, гармонійний вигляд якої піднімає настрій гостей і господарів будинку. Для кожного з нас цю роль виконують садові атрибутика, конкретні поєднання форм і кольорів рослин, і інші декоративні садові елементи. Їх продуманий підбір і місце розташування - одне з найголовніших умов естетичності конкретно взятого ділянки.

Ландшафтний дизайн вже давно перейшов з категорії елітного «задоволення» в більш прийнятну за максимальними розцінками категорію. Підбір наповнення і матеріалів фону, озеленення, комплексний підхід до «окультурення» території - все це є повсякденною роботою ландшафтного дизайнера. Наші фахівці створять унікальний проект, який буде тільки у вашої садової ділянки і ніде більше.

Цей момент має велике значення, адже архітектор строго індивідуально підбере проект для вас, з огляду на розташування ділянки, його розмір, наявні споруди і звичайно ваші побажання і переваги. Об'єднавши всі ці компоненти в єдиний проект, досвідчений дизайнер створить унікальне, неповторне рішення.

Ландшафтний дизайн ділянки досить довго ставився до розкоші. За садами в минулому стежили і доглядали садівники. З тих давніх пір спливло багато води, але навіть сьогодні у деяких виникає відчуття, що садовий дизайн - це щось понад екстравагантне, що виходить за межі необхідності, адже не всі люди мають величезні ділянки, у деяких просто ніде розвернутися, в прямому сенсі слова .

Так для чего же необходим ландшафтный дизайн участка, и какова его польза?

Він необхідний для того, щоб оптимально використовувати простір і зробити вашу ділянку неповторним. Навіть маленький садок, якщо до нього застосувати дизайнерські методи, може перетворитися в предмет гордості господарів. На обнесений глухим парканом маленькій ділянці найкраще висаджувати не високі чагарники і розбивати квіткові клумби. Крупномірні рослини тут не доречні, як і практикується останнім часом автоматичний полив рослин. До речі, автоматичний полив газонів та насаджень значно полегшує працю по догляду за садом, а зокрема для великогабаритних ділянок ці компоненти дизайну просто необхідні. Фахівці нашої компанії мають багаторічний досвід з проектування та встановлення подібних систем.

Створення саду, це ціла наука. Ви народжуєте мікроклімат своєї ділянки, працюючи не тільки з його зовнішнім виглядом, але і з внутрішнім світом, його життям. Грамотно оформлений ландшафт перетворить ваш ділянку в особливе, ні з чим незрівнянне місце. Ви зможете насолоджуватися життям живої природи прямо з вікна свого будинку!

Зараз з'явилося таке поняття, як сімейний сад. Його ідея полягає в тому, щоб всі члени сім'ї знайшли для себе в ньому місце. У великому саду це зробити не важко, а ось в маленькому набагато складніше. Але завдяки грамотному ландшафтного дизайну це питання цілком можна вирішити. Невелика галявина, патіо, кілька місць для рухомого відпочинку, обладнаних усім необхідним, маленький садок зручний для дитини, ось мабуть основний перелік необхідного для приємного проведення часу на відкритому повітрі всієї родини. Ваші можливості при облаштованості зони відпочинку обмежені тільки вашою фантазією.

Переглядів: 527 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar