Головна » 2018 » Березень » 11 » Купить инвертор ECOVOLT для котла, дома и офиса
22:45
Купить инвертор ECOVOLT для котла, дома и офиса

Сьогодні світ важко уявити без електроенергії. У себе вдома і на роботі люди використовують прилади, що працюють на електричному струмі певної сили і напруги. Коли в енергопостачанні відбувається збій, обладнання та прилади ламаються, і ви витрачаєте гроші щоб відремонтувати або замінити вийшли з ладу на нові.

Для захисту від перебоїв електроенергії пропонуємо купити інвертори для котла Ecovolt. Автономне і резервне електропостачання не можуть обійтися без цього диво-приладу. Він стабілізує роботу котлів, насосів, телебачення, побутових приладів, охоронно-пожежної сигналізації та інших електрозавісімий пристроїв.

Інвертор - це пристрій, призначений для перетворення постійного струму в змінний.

Вони частина безперебійників і виконують такі функції:

  • Стабілізують вхідну напругу;
  • Захищають пристрою від раптового відключення електроенергії;
  • Захищають від неполадок в електромережі;
  • Інвертор набагато продуктивніше генератора;
  • Він стабілізує напругу в будинку або офісі, підвищить надійність мережевого електроживлення.

Як працює інвертор Ecovolt

Розробляли інвертор Ecovolt професіонали світового рівня. Цей прилад гарантує автономне електропостачання і стабілізує напругу, захищаючи техніку від поломок.

Інвертор відповідає нормам ГОСТ. На відміну від інших, ECOVOLT фільтрує мережеві перешкоди, що дає додатковий захист побутових приладів. Якщо напруга мережі знаходиться в діапазоні 145-275В, вбудований електронний стабілізатор коригує його нестабільність. При відсутності мережі або виході напруги із зазначеного діапазону, миттєво (5мс) включається перетворювач напруги, забезпечуючи навантаження чистим синусоїдальним напругою за рахунок енергії батареї. При появі мережі прилад перемкне навантаження на мережу і зарядить батарею.

відмінні якості

Ecovolt створює напругу з чистою синусоїдою. Позитивна риса таких інверторів - невибагливість в періодичній технічної профілактики. Це важливо для приладів, чутливих до якості харчування. До таких приладів відносяться котли та насоси. Варто купити інвертор для котла - він працює безшумно з високим коефіцієнтом корисної дії.

Інвертор оснащений інтелектуальним зарядним пристроєм, який стежить за струмом заряду при роботі з батареями різної ємності. Контролер напруги заряджає і збільшує ресурс батареї.

Прилад оснащений зручним і зрозумілим рідкокристалічним дисплеєм, за допомогою якого пристрій управляється. Інвертор охолоджується автоматично. Коли прилад нагрівається до встановленої температури, вентилятор включається автоматично. Якщо купити інвертор для котла, то додатково для газових котлів створюється захист на випадок різких перепадів енергії.

Продукція компанії пройшла перевірки, сертифікована, ліцензована і надаються гарантійні терміни.

Сонячні інвертори Ecovolt

Компанія відкриває новий рівень енергобезпеки клієнтів, ми постійно розвиваємося і пропонуємо інновації для стабільності майбутнього клієнтів. Пріоритет Ecovolt - сонячні інвертори. Ці прилади поєднують бесперебойник і контролер заряду для сонячних панелей. Це МФУ покликане забезпечити безперебійним електропостачанням від мережі, акумуляторної батареї або сонячних панелей. Такий інвертор можна легко налаштувати на необхідний режим.

Кому і коли знадобиться інвертор?

Ви купуєте інвертор і використовуєте в ролі бесперебойніка в будинку, в офісі, для котелень, пожежників і охоронних систем. Ecovolt знаходять різне застосування в життєдіяльності. З його допомогою регулюється робота електродвигунів, це дозволяє виконувати необхідну роботу без зайвих витрат електроенергії і забезпечує харчуванням побутову техніку. Прилад надійно забезпечує електрикою опалення і водопостачання, телефонне та інтернет-обладнання, системи безпеки і відеоспостереження, офісну техніку.

Чому варто купити інвертор у нас?

Ecovolt допоможуть вам заощадити кошти і уникати поломок побутової техніки. Цей прилад гарантує автономне енергозбереження та стабілізує напругу. Він економить електроенергію і використовує знижений ресурс електродвигуна, коли не потрібно повна потужність. Заощаджуйте до 50% електроенергії. Коефіцієнт корисної дії Ecovolt близький до 95%. Тому після покупки ви не витратите додаткових грошей. Якість і різноманітність областей застосування приладу відповідають вартості. Споживачеві представлений свіжий модельний ряд з дизайном і простою системою управління.

Ecovolt готовий до перевантажень 120% -190% і працює без вихлопних газів, не завдаючи шкоди екології. Нескладні в установці і зрозумілі в експлуатації. Прилади відповідають вимогам до якості, що говорить про надійність та якість вихідного електрики.

Мінімальна потужність ДБЖ, необхідна для настінного газового котла

Настінні газові котли потужністю 130-180Вт. Для таких котлів недобросовісні продавці пропонують, приклад, інвертор Енергія ПН-500, номінальна потужність якого становить 180Вт. Що відбувається в такому випадку - розглянемо докладніше. При зниженні напруги до рівня 150-180В (зниження на 31-18%) видається інвертором в навантаження потужність пропорційно знижується до рівня 124-147Вт. Включення кнопки живлення або циркуляційного насоса зажадає додаткової потужності, яку взяти ніде, що призведе до виходу з ладу трансформатора інвертора. Через частоти вищеописаних випадків, звертаємо увагу, що вибір мінімальної потужності повинен враховувати ймовірне зниження напруги, інакше ваша покупка виявиться одноразовою. Для газового котла, що має електричну потужність споживання до 200Вт,

У нас вы купите инверторы Ecovolt для дома и офиса по приятным ценам. Узнать больше об инверторах и заказать прибор могут жители любых городов Российской федерации у дилеров или ecovolt официальный сайт.

Переглядів: 516 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar