Головна » 2018 » Березень » 5 » КС ГО ФАСТ
20:50
КС ГО ФАСТ

КС ГО ФАСТ — это крупнейший игровой проект не только СНГ, но и европы. Огромный онлайн и богатый инвентарь ботов делают этот ресурс лидером среди конкурентных проектов.

Не забудьте про промокод для КС го фаст на 0.65$ от нашего сайта. Это позволит вам без затрат скинов опробовать рулетку и вывести выигрыш в случае успеха.

СПИСОК РЕЖИМОВ

СПИСОК РЕЖИМІВ

Всього на сайті представлено шість режимів гри на скіни CS: GO:

  1. Classic Game - режим в якому крутяться найбільші ставки! Гравці вносять скіни, які розігруються серед усіх учасників в кінці гри. Чим більше кожна людина вносить скінів, тим більша ймовірність виграти у цієї людини. Сервіс забирає комісію в розмірі 0-10%.
  2. Fast Game - У грі цього режиму бере участь три учасники і можуть поставити - 100-1000 монет, від 3 до 10 предметів. Один переможець отримує банк трьох учасників.

  3. Double Game - режим гри, схожий на колесо удачі , в якому учасники роблять ставки на випадання чорного , червоного або зеленого розділу. Для участі в даному режимі ви використовуєте монети, які можете отримати в обмін на скінів або за покупку в магазині. В кінці кожного раунду, який триває 21 секунду, буде визначено колір переможного розділу.

    Якщо випаде червоний або чорний колір розділу, то в разі вашого виграшу, сума ставки віддається вам в двох кратному размере.Еслі випадає зелений розділ, то віддається чотирнадцяти кратна сума ставки.
  4. Crash Game - це режим, в якому необхідно встигнути вчасно зупинитися і натиснути відповідну кнопку до того як відбудеться бомба вибухне і ви програєте. Бомба може вибухнути в будь-який момент часу, але чим більше ти чекаєш, тим тим більше ти можеш виграти виграєш!
  5. Slot game - Гра в слот машину (однорукий бандит) на скіни CS: GO
  6. Match bets - У цьому режимі ви можете поставити ставку на кіберспортивний матч по CS: GO і DOTA 2 на одну з команд. Якщо ви вгадуєте, то отримуєте монети, які можете обміняти на скіни.

 на одну из команд. Если вы угадываете, то получаете монеты, которые можете обменять на скины.

Переглядів: 555 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar