Головна » 2018 » Березень » 5 » КРЕДИТНЫЙ КООПЕРАТИВ ДОБРЫНЯ
11:08
КРЕДИТНЫЙ КООПЕРАТИВ ДОБРЫНЯ

Модель роботи Кредитного кооперативу Добриня побудована на збалансованому співвідношенні вкладів і кредитів пайовиків. Це накладає обмеження на кількість залучених коштів і на кількість пайовиків кредитного кооперативу, але при цьому забезпечує високу надійність і ефективність продуктів кооперативу. За допомогою кредитного продукту ми вирішуємо досить вузькі завдання наших пайовиків - забезпечення короткострокових фінансових потреб. Це дозволяє нам тримати високий відсоток по кредитах, а робота всередині спільноти пайовиків і обов'язкове забезпечення кредиту заставою дає можливість гарантувати повне збереження і високу ефективність видаються засобів.

Все просто: заощадження і позики від добрыня кооператив

У портфелі кредитного кооперативу Добриня два продукти: заощадження і позики. Ми не ведемо інший діяльності і наші продукти максимально спрощені - ми залишили тільки найнеобхідніше. Це дозволило нам знизити витрати на утримання та операційну діяльність, а застосування сучасних технологій віддаленого обслуговування робить наші витрати ще менше, а значить підвищує ставки наших вкладників.

Люди - наша головна цінність

Тільки пайовики можуть використовувати ресурси нашої спільноти. Їм доступні не тільки вигідні ставки і постійно відкриті кредитні лінії, але і не розподілений прибуток кооперативу, привілеї і соціальні блага, що акумулюються спільнотою в процесі діяльності.

Переглядів: 491 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar