Головна » 2018 » Березень » 7 » Консультация ветеринара
18:58
Консультация ветеринара

консультация ветеринара

Трапляється, що ситуація вимагає екстреної консультації ветеринара, але з тих чи інших причин немає можливості терміново доставити тварину в клініку або швидко викликати фахівця додому. В такому випадку стурбованому власнику напевно допоможе ветеринар онлайн, його консультація 24 години безкоштовно наших чергових лікарів по телефону і / або інших каналах зв'язку - онлайн-зв'язок, зворотний дзвінок, групи в соціальних мережах.

Коли потрібна термінова ветеринарна консультація?

Допомога ветеринарного фахівця може знадобитися власникові домашнього вихованця раптово, адже тварина може відчути себе погано і / або раптово потрапити в екстрену ситуацію в будь-який час доби. Життєво важливо зв'язатися з ветлікарем, якщо у вашого чотириногого друга відкрилася кровотеча, почалася сильна блювота і / або діарея, підскочила температура, якщо він проковтнув будь-який сторонній предмет. Безкоштовна консультація ветеринара онлайн допоможе вирішити ще і масу інших проблем.

Терміново проконсультуватися з ветеринаром потрібно в разі будь-якої травми, падіння з висоти, ДТП, відмови від їжі, ураження електричним струмом, укусу (іншими тваринами, комахами або зміями), отруєння (побутовою хімією, ліками або приманкою догхантерів), поїдання сторонніх предметів (пластикових пакетів , іграшок, гумок для волосся, ялинкового «дощику»), відсутність дефекації або сечовиділення, а також в будь-який інший незвичайної ситуації. Цілодобова консультація ветеринара по телефону вкаже, на які ознаки необхідно звернути увагу і що необхідно зробити, щоб врятувати життя вашого улюбленця в очікуванні приїзду швидкої ветеринарної допомоги.

Які питання вирішує безкоштовна ветеринарна консультація?

Безумовно, по телефону обстежити, поставити діагноз і вилікувати тварину неможливо, це неправильно і непрофесійно. Але консультація ветеринара онлайн дозволяє безкоштовно отримати кваліфіковану і докладну консультацію з багатьох питань, дійсно не вимагає присутності доктора.

Наші фахівці адекватно оцінюють ситуацію і ніколи не будуть наполягати на виїзді до вас лікаря, якщо в цьому немає необхідності.

Консультація ветеринара безкоштовно допоможе з'ясувати графік вакцинації, особливо післяопераційного і / або гігієнічного догляду, обговорити динаміку розпочатого лікування і підкоригувати призначення, оцінити ступінь серйозності екстреної ситуації, отримати інструкції по швидкодопомогових дій і отримати кваліфіковану відповідь на багато інших питань.

Як підготуватися до консультації ветеринара?

При особистому відвідуванні ветеринарний лікар професійним поглядом помічає і фіксує ознаки стану вашої тварини. Під час заочної ветеринарної консультації по телефону або онлайн фахівець повинен отримати вичерпну інформацію від господаря. Тому перед розмовою має сенс накидати не тільки питання по актуального стану вихованця, які важливо обговорити з лікарем, а й скласти щось на кшталт амбулаторної анкети.

Вам нужно будет сразу сообщить врачу породу, пол, возраст, сведения о прививках и перенесенных заболеваниях, дать оценку комплекции, настроению, состоянию мочи и стула питомца. После этого можно переходить к изложению вызвавших тревогу симптомов и обстоятельств, которые их спровоцировали, а затем подробно и максимально честно ответить на вопросы ветеринара. Бесплатная ветеринарная консультация онлайн бесплатно круглосуточно поможет раскрыть истинные причины проблемы. Некоторые хозяева до последнего скрывают, что собака, например, по недосмотру съела целую упаковку сосисок прямо в оболочке — пока врач будет ломать голову над вариантами причин недомогания питомца, драгоценное время может быть упущено!

Переглядів: 580 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar