Головна » 2018 » Березень » 13 » Конечные выключатели
08:35
Конечные выключатели

Кінцевий вимикач служить в якості датчика, що подає сигнал при виникненні механічної дії, що виникає від контакту рухомих механізмів. Головне призначення приладу - комутація електричних ланцюгів в системах, де потрібно здійснити контроль над рухом окремих елементів.

Принцип роботи пристрою полягає в припиненні живлення механізму, до якого підключений кінцевий вимикач, в разі його контакту з обмежувачем. Крім впливу на електричну мережу, пристрій формує сигнал, що дозволяє використовувати його на небезпечних об'єктах, а також в зонах, де висока ймовірність порушення виробничого процесу.

Купівля кінцевого вимикача

Кінцеві вимикачі , купити в СПб які можна в компанії «Кипарис», відрізняються надійністю і відмінними захисними властивостями. Широкий асортимент, представлений в каталозі, дозволяє придбати пристрій для будь-яких потреб і цілей.

У нас вы можете приобрести концевые выключатели марок TZ, AZ, CZ, CWLCA, CWLCL, CWLNJ, CWLD, 1C. Они подходят для использования в нефтепромышленности, металлургии, горнодобывающей промышленности, энергетике, машиностроении, пищевых комбинатах и т. д.

Придбання кінцевих вимикачів

Купуючи продукцію у нас, ви отримуєте ряд переваг:

  • Асортимент. У нашому каталозі є великий вибір приладів, що відрізняються за своїми технічними характеристиками.
  • Висока якість. Ми працює з провідними російськими і закордонними виробниками, що випускають якісні та надійні прилади.
  • Гарантія. На весь товар ми надаємо відповідну гарантію.
  • Можливість отримання консультації. При виникненні питань ви завжди можете зв'язатися з нашими менеджерами і отримати професійну консультацію.

Вимикач кінцевий , купити який ви завжди можете на нашому сайті, може бути відправлений у будь-яку точку Росії. Роблячи покупку у нас, ви будете впевнені, що отримаєте продукцію в термін зручним для вас способом.

Переглядів: 506 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar