Головна » 2018 » Березень » 7 » Компьютерная диагностика Мерседес
15:55
Компьютерная диагностика Мерседес

Ни один специалист не назовет Мерседес «капризной машиной» - во все времена немецкое качество ассоциировалось с надежностью. Когда в 2013 году на престол Мерседеса взошел новый король – S-класс в кузове W 222, заменивший легендарный Майбах, стало понятно, что немцы опять поставили на строгий дизайн и космического уровня выносливость узлов. Тем не менее, без присмотра, а точнее – компьютерной диагностики Мерседеса – эти машины выходят из строя значительно быстрее, подробности на сайте http://avto-diagnostic.ru/services/diagnostika-mercedes.html .

Так какой бывает компьютерная диагностика Мерседеса, в чем она заключается и зачем нужна? Для начала скажем, что современная иномарка напичкана электроникой больше, чем французский кекс – изюмом. Открыть капот и поковыряться в нем гаечным ключом уже не выйдет, зато визуальному осмотру инженеры нашли замену – систему датчиков с дублирующимися цепями. Наиболее часто используемая программа - Star Diagnosis Daimler AG Mercedes-Benz Xentry DAS. Она диагностирует неисправности электронных систем и блоков автомобиля. Наличие адаптера позволяет использовать ее для синхронизации, коррекции ошибок, программирования и многого другого. Она проверяет АКПП, безопасность, кондиционирование автомобиля, работу двигателя, круиз-контроля – полностью всех систем, оснащенных датчиками.

То який буває комп'ютерна діагностика Мерседеса, в чому вона полягає і навіщо потрібна? Для початку скажемо, що сучасна іномарка напхана електронікою більше, ніж французький кекс - родзинками. Відкрити капот і поколупатися в ньому гайковим ключем вже не вийде, зате візуальним оглядом інженери знайшли заміну - систему датчиків з дублюючими ланцюгами. Найбільш часто використовувана програма - Star Diagnosis Daimler AG Mercedes-Benz Xentry DAS. Вона діагностує несправності електронних систем і блоків автомобіля. Наявність адаптера дозволяє використовувати її для синхронізації, корекції помилок, програмування і багато чого іншого. Вона перевіряє АКПП, безпеку, кондиціювання автомобіля, роботу двигуна, круїз-контролю - повністю всіх систем, оснащених датчиками.

Наступний етап комп'ютерної діагностики Мерседеса - складання діаграми стану і порівняння цієї діаграми із заводською. Відразу виявляються основні і суміжні проблеми, вузли, які потребують ремонту. Важливе зауваження: як ми вже говорили, сучасний Мерседес - не та машина, в якій неполадки можна визначити на око, по стуку або геп. Точний інженерний підхід використовувався при проектуванні цих машин, їх збирання; планувалося, що він буде врахований при експлуатації, сервісі і ремонті. Саме тому Мерседеси, куплені в Європі, особливо - в Німеччині, мають вигляд машин з салону.

комп'ютерна діагностика мерседеса в спб

І останнє питання, на який ми відповімо - який буває комп'ютерна діагностика Мерседеса? Здавалося б, поставив машину на стенд, запустив програму - і все. Насправді, зовсім немає. Звичайно, обладнання та програмне забезпечення зробить за людину все роботу по визначенню проблем, але тільки від власника залежить вибір вузлів, які будуть перевірятися. А, отже, і вартість діагностики. Є, наприклад, такий вид робіт як передпродажна перевірка, вона коштує приблизно 2,5 тисячі рублів, і потрібна тим власникам, які вважають за краще планувати майбутнє. Але далеко не кожен покупець відноситься до них. До того ж, якщо Ви місяць тому діагностували двигун - і з ним все в порядку, то тепер, прийшовши з підвіскою, Ви, звичайно, не будете замовляти діагностику ДВС.

Переглядів: 556 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar