Головна » 2018 » Березень » 16 » Климатическая камера тепла холода и влаги
13:55
Климатическая камера тепла холода и влаги

Кліматичні камери - тип технічного оснащення, що дозволяє з найбільшою точністю моделювати вплив навколишнього середовища. Завдяки таким властивостям, кліматичне обладнання застосовується в машинобудівній, оборонної та авіаційної промисловості. Крім цього, такі агрегати знайшли широке застосування в науково-дослідних центрах за рахунок наявності приладу високої точності для контролю вологості і температури повітря.

Призначення випробувальних камер полягає в проведенні дослідів при впливі високих і низьких температур, вологи, термоударів і тиску повітря. Агрегати Твх відрізняються високим рівнем функціональності і дозволяють найбільш точно оцінити реакцію випробуваного об'єкта на критичні зміни зовнішніх умов.

Состав КТВХ

Климатическая камера тепла холода и влаги состоит из 4 основных частей. К ним относятся:

  • рабочий объем;

  • панель управления; 

  • холодильная часть;

  • генератор пара.

Для регулювання режимів випробувань всередині робочого шафи встановлені спеціальні теплообмінники. При цьому для того, щоб забезпечити необхідний рівень герметичності, дверцята шафи обладнана товстим ущільнювачем, що запобігає потраплянню атмосферної вологи безпосередньо в зону, де проводяться випробування. Для наочності експериментів, двері камери оснащена віконним отвором.

Крім цього, для отримання найбільш точних досвідчених результатів, камера оснащена багатофункціональною системою управління з високою стійкістю до перешкод. Величезним її перевагою є наявність пам'яті встановлених раніше параметрів. Це дозволяє полегшити роботу за рахунок проведення типових випробувань для певних типів об'єктів. Також камера Твх містить холодильний агрегат і парогенератор. З їх допомогою відбувається зміна температури і рівня вологості в робочому шафі.

Використання

При покупці КТВХ класу «Термофаги» ви отримуєте вже готове обладнання, що не потребує будь-яких способах настройки. Щоб апарат заробив, вам лише потрібно встановити потрібний вам діапазон вологості і температури на панелі управління, відправити випробуваний об'єкт в робочий об'єм, спостерігати і фіксувати результати.

Де купити?

У нас ви можете придбати кліматичну камеру, що відповідає всім стандартам ГОСТ. Ми надаємо якісне обладнання за вигідними цінами, відповідає бажаним вам характеристикам.

Купуйте високоякісне технічне оснащення в компанії «ПРОоборудованіе» - будьте впевнені в безперебійній роботі кожної одиниці техніки!

Переглядів: 493 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar