Головна » 2018 » Березень » 5 » Кассовая лента от производителя
20:41
Кассовая лента от производителя

 

Касова або чекова стрічка - незмінний атрибут сучасного бізнесу. Будь-яка торгова точка, фірма або компанія, пов'язана з продажем товарів або послуг, використовує цей витратний матеріал у своїй діяльності.

 

Сфера застосування стрічки для касового принтера

Цей виріб є основою для друку чеків і бланків звітності з використанням терміналів і касових апаратів. На смужці паперу роздруковується інформація про скоєні всередині компанії операціях, яка згодом може бути використана внутрішньої і зовнішньої звітності. Коли споживач виявляє бажання купити товар або послугу і оплачує її, в будь-якому магазині, торговому центрі, об'єкті громадського харчування, продаж, точніше її факт, підтверджується печаткою чека. Залежно від моделі касового апарата, можна використовувати чекову стрічку конкретної ширини, довжини намотування, з певною кількістю шарів. Дані про необхідному расходном матеріалі для конкретного апарату завжди вказуються в паспорті обладнання.

 

Типи і види

Сьогодні можна купити оптом і в роздріб кілька різновидів чекової стрічки: широко використовуються одно- і багатошарові варіанти, папір з термослоем. Кожен варіант матеріалу створено для певних агрегатів, друку особливого типу, тому ціни стрічкової паперу можуть різнитися. У певному касовому апараті може бути встановлена ​​котушка конкретного типорозміру, тому маркування виробів проводиться в залежності від ширини рулону, наприклад, 44, 57 або 69 мм.

 

Чим відрізняється видаткова оптом кассовая лента від матеріалу для терміналів?

1. Одношарова стрічка застосовується для друку нефіскальних чеків і чеків внутрішньої звітності. Цей рулонний матеріал виробляється з офсетного паперу з білизною не менше 98% і паперу з білизною від 92%. Головною вимогою до нього є якісне і швидке вбирання фарби.

2. Касова стрічка з декількома шарами служить для копіювання інформації про торгову операції. Перший шар паперу з надруковані даними залишається в касовому апараті для звітності, іншої шар як чека віддається покупцеві.

3. Особливі варіанти продукції з офсетного паперу призначені для роботи зі спеціальним чорнилом або термічної стрічкою. Вони виявляють символи, наприклад, номер партії, ціну, дату друку під впливом певної температури. Такий витратний матеріал використовується для терміналів банків, в деяких магазинах самообслуговування. Він має спеціальне покриття, за рахунок чого темніє при взаємодії з гарячим друкованим елементом обладнання.

У нас ви можете замовити будь-який тип стрічки для чекових апаратів і терміналів - в каталозі представлені одно- і двошарові вироби популярних типів і розмірів. Ви можете купити оптом будь-які по метражу і ширині рулону вироби за вигідною ціною.

Наше підприємство є виробником, тому пропонує кращі ціни в регіоні і можливість поставки оптом витратних матеріалів для касових апаратів, терміналів та іншого друкарського обладнання.

Переглядів: 518 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar