Головна » 2018 » Березень » 13 » Как выбрать уличные светильники
08:45
Как выбрать уличные светильники

Перш за все визначте зони, в яких хочете зосередити світло. Вибирайте світильники для певних функцій - акцентування, створення атмосфери і освітлення всіх доріжок для безпечного пересування.

Думайте про деталі. Якщо у вас на території є дерево, водойма або художній елемент ландшафтного дизайну, акцентуйте на ньому увагу.

Створюйте атмосферу. Огорожа або стіна будинку, підсвічена теплим світлом створить відчуття затишку і тепла в саду.

Не забувайте про функціональність. Підсвічуючи доріжки і сходи, ви робите пересування по території безпечним.

Завжди висвітлюйте ганок свого будинку. Найкраще з цим завданням справляються вуличні бра. Тепле світло, перед входом в вашу резиденцію створює домашню доброзичливу обстановку.

Устанавливайте светильники для сада таким образом, чтобы был виден эффект, создаваемый светом, но не сам источник. Исключение составляют светильники для освещения дорожек, которые сами по себе выглядят как элемент ландшафтного декора.

Декілька порад

Вибір світильників для дачі або заміського будинку непросте завдання. Головна порада - не перестарайтеся. Ретельно продумайте, де будуть розставлені акценти, якого ефекту ви хочете домогтися, і яку функцію нестимуть світильники. Часта помилка багатьох власників приватних будинків - бажання підсвітити всі елементи ландшафтного дизайну. Спробуйте робити все поступово. Створюйте тепло і затишок на вашій території, де будете проводити теплі літні дні всією сім'єю.

Знизу вгору

Стандартний прийом ландшафтного освітлення. Використовуйте наземні світильники з можливість регулювати кут напрямку світла. Розмістіть світильник на відстані 2.5-3 метрів і підсвітите стовбур дерева.

Ефект місячного світла

Якщо у вас в саду є високе дерево, встановіть кілька світильників якомога вище. Спрямований вниз світло буде пробиватися крізь листя і гілки дерева, створюючи красиві тіні на землі.

ефект силуету

Техніка, за допомогою якої можна створити магічну атмосферу на території будинку. Якщо дерево, скульптура або інший об'єкт розташований поруч зі стіною, помістіть між ними джерело світла. Сам світильник повинен бути повністю прихований за предметом, на якому акцентується увага.

ефект тіні

Зворотній техніка ефекту силуету. У цьому випадку так само предмет, на якому акцентується увага має розташовуватися перед стіною. Надсилайте світло на елемент декору, щоб він відкидав тінь на стіну.

ефект ковзання

Якщо на території вашого заміського будинку або дачі є кам'яну огорожу або стіни будинку мають цікавою текстурою, то цей спосіб підійде вам. Встановлюйте невеликі вуличні світильники на відстані 5 сантиметрів від стіни, направляйте світло вниз. Таким чином створюється ефект «ковзання» світла по стіні, який підкреслює кам'яну текстуру.

В інтернет-магазині Лампабар великий вибір вуличних світильників. Наші фахівці завжди готові надати допомогу в підборі освітлювальних приладів, розповісти про комплектації і технічні особливості. Ми доставляємо світильники для дачі і заміського будинку по всій Росії.

Переглядів: 537 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar