Головна » 2018 » Березень » 8 » Как правильно подать объявление
17:33
Как правильно подать объявление


На доске частных и коммерческих объявлений Bitcoinn вы легко и быстро можете подать объявление бесплатное о покупке или продаже любых товаров и услуг, поиске вакансий или работы. На Bitcoinn дать объявление вы сможете совершенно бесплатно и без регистрации.

 

 

1

Першим кроком вам буде запропоновано вказати регіон, а після його вибору - місто вашого оголошення.
Вам необхідно вказувати регіон і місто де знаходиться товар, що продається, чи надається послуга, пропонується вакансія і т.д.
Ні в якому разі не потрібно дублювати однакові оголошення вказуючи при цьому різні міста, всі оголошення на Bitcoinn перевіряються людьми і в даному випадком будуть заблоковані.
Якщо ваше оголошення може бути цікаво по всій Україні - вкажіть це в описі, наприклад: «Працюємо по всій Україні» або «Працюємо по всій Київській області» та т.п.

 

 

2

Далі необхідно вказати основну категорію або розділ вашого оголошення, після чого вибрати підкатегорію.
Для того щоб ваше оголошення знаходило відгуки і проглядалося зацікавленими людьми дуже важливо вибрати ту категорію, яка буде відповідати тематиці вашого оголошення. Наприклад, якщо ви розміщуєте оголошення про надання будь-яких послуг, вам необхідно вибрати розділ «Послуги», після чого вибрати із запропонованих варіантів категорію, відповідну послуг про які йде мова в оголошенні. Якщо ваше оголошення не підходить ні під одну із запропонованих підкатегорій - додайте його в підкатегорію "Інше". Ми створили велику структуру категорій, починаючи з сайт знайомств Роботи, закінчуючи Транспортом та Нерухомістю.

 

 

3

Далі йде етап оформлення оголошення:

 

аПрежде за все потрібно заповнити поле "Тема". Заголовок повинен бути чітким, котороткім але при цьому точно характеризувати ваше оголошення. Для найкращого результату слід створити заголовок виду "Продам Hyundai Accent 2008" замість "Продам авто" і "Куплю квартиру в спальному районі Одеси" замість "купити квартиру". Заголовок повинен відповідати змісту вашого оголошення, він повинен бути не більше 65 символів і не містити повторюваних розділових знаків (напр .: «продам срочно !!!!!»). Не варто вказувати в заголовку номер телефону, адреса email або інші контактні дані. Правилами заборонені заголовки оголошень з усіма великими літерами в слові (напр .: «РОБОТА В КИЄВІ»). Також заборонені заголовки, які залишають неясним, про що йде мова в оголошенні. (Напр .: «продам» або «терміново»)

бДалее вам необходимо заполнить контактные данные, такие как телефон (обязательно), Skype, ICQ (если есть) и адрес. Эти данные будут показаны другим пользователям и необходимы для того, чтобы люди заинтересованные в вашем объявлении могли с вами связаться. В поле адрес, введите то место в котором можно забрать ваш товар. Также это может быть адрес вашей компании, или непосредственно адрес недвижимости которую вы хотите сдать\продать.

вКрайне важливо якомога більш інформативно заповнити опис. Вкажіть всі властивості і характеристики вашого товару \ послуги. Постарайтеся максимально точно описати предмет вашого оголошення. Звертаємо увагу, що правилами заборонено вказувати в описі до оголошення посилання на інші сайти та будь-які URL. Також в даному полі не варто дублювати номер телефону та ім'я. Оголошення з хорошим детальним описом знаходять більше відгуків, а їх автори швидше продають, знаходять покупців, клієнтів, співробітників або роботу.

Гдаля вам буде запропоновано завантажити фото які відповідають вашому оголошенню (напр. фото товару, що продається) .Об'явленія з фотографіями більш привабливі для користувачів і знаходять більше відгуків. Останнім кроком необхідно вказати ціну проданих товарів, пропонованої послуги, або рівень зарплати для розділу «Робота». Намагайтеся вказувати реальну ціну товару, що продається, тому що завищена ціна може відлякати потенційних покупців. Також ви можете вказати спецальние позначення в ціні (напр .: «Торг», «Обмін» або вказати «Ціна догоровная»)

Переглядів: 540 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar