Головна » 2018 » Березень » 8 » Исправление прикуса
17:51
Исправление прикуса

Проблеми неправильного прикусу носять не тільки естетичний характер, а й викликають ряд ускладнень, що тягнуть за собою проблеми зі здоров'ям всього організму. Так, внаслідок неправильного прикусу ускладнюється процес пережовування їжі, що призводить до проблем в системі травлення. Крім того, неправильний прикус робить негативний вплив на скронево-щелепних систему, викликаючи головний біль, а також біль у боласті спини і шиї.

В результаті неправильно сформувався прикусу порушується розподіл навантаження на зуби, що тягне за собою швидке стирання деяких зубів, а далі - передчасну втрату зубів, що піддаються постійній надмірному навантаженні.

Именно поэтому неправильный прикус оставлять без внимания нельзя, а приступать к его устранению нужно как можно раньше. Оптимальным периодом для эффективной коррекции зубного ряда и исправления прикуса является возраст 6-7 лет. Однако часто родители упускают этот период, когда исправление прикуса для взрослых проходит быстро и эффективно, тогда к лечению следует приступить в подростковый период, чтобы свести к минимуму психологический дискомфорт и исключить развитие комплексов у подростков. Но если и это время упущено, то исправить прикус возможно и в более позднем возрасте.


Фото: металлическая брекет-система Victory

Виправлення прикусу у дорослих

Якісне виправлення прикусу у дорослих  можна пройти в клініці, де застосовуються найсучасніші методи і системи апаратної корекції. Найчастіше виправлення прикусу і вирівнювання зубів проводиться одночасно з використанням методів апаратної корекції.

Одним з часто використовуваних способів корекції кривизни зубів і виправлення прикусу є брекет-система.


Фото: брекети Damon Q

види брекетів

Виправлення прикусу у СПб за сучасними технологіями пропонує клініка «Доктор Дент». Тут застосовуються всі доступні сучасної стоматології види брекетів , які дають ефективний результат при виправленні прикусу та корекції кривизни зубного ряду.

Оскільки виправлення прикусу - це тривалий процес, який може зайняти від 1,5 до 2 років, то більшість пацієнтів стурбоване зовнішньою непривабливістю звичайних металевих брекетів, віддаючи перевагу над ними більш сучасні і непомітні конструкції.

Наша клініка може запропонувати пацієнтам лінгвальні брекети. Їх установка здійснюється з внутрішньої сторони зубного ряду, тому при розмові і посмішці вони залишаються абсолютно непомітними для оточуючих, а процес лікування проходить з мінімальним психологічним дискомфортом, що особливо важливо для підліткового віку.

Ми також проводимо виправлення прикусу керамічними брекет-системами, які не відрізняються від натуральних зубів за кольором і також малопомітні. У нашій клініці можна скористатися й сапфірових брекетами. Вони прозорі і не видно на зубах, що також є суттєвою перевагою, в порівнянні з металевими .

При цьому слід зазначити, що нехтувати брекетами з металу не варто. Вони є універсальними і підходять для найскладніших випадків, там, де використання інших конструкцій малоефективно. Крім того, їх ціна доступна практично для всіх пацієнтів, тому їх популярність не знижується, незважаючи на наявність нових, більш естетичних брекет-систем. До того ж ці конструкції є найміцнішими, що дозволяє на всьому протязі лікування не зраджувати своїм смаковим звичкам і не відмовлятися від твердої їжі.


Фото: капи Invisalign

Виправлення прикусу іншими способами

У нашій клініці виправлення прикусу доступно і іншими сучасними способами, наприклад, за допомогою носіння прозорих кап. Такі капи зовсім непомітні, вони не впливають на артикуляцію звуків, тому процес лікування проходить без психологічного дискомфорту.

Якщо виправити прикус за допомогою носіння ортопедичної конструкції не представляється можливими, наприклад, при наявності сильних анатомічних дефектів щелепи або викривленні черепа, то в нашій клініці доступний хірургічний метод виправлення прикусу, який реалізують під місцевою або загальною анестезією. При цьому пацієнт перевіряється на наявність протипоказань до застосування загального наркозу.

Переглядів: 575 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar