Головна » 2018 » Березень » 15 » Фахверковые дома
09:56
Фахверковые дома

Ми проектуємо і будуємо об'єкти з клеєних дерев'яних конструкцій, в тому числі реалізуємо проекти будинків фахверк. Ця особлива технологія будівництва заміських будинків і інших об'єктів в Indivi-dom.ru реалізується на вищому рівні із застосуванням сучасних технологій і матеріалів. Ми використовуємо різні типи перекриттів пустот між балками (за Вашим бажанням), в тому числі працюємо з безрамним склінням.

Дом фахверк – цены на проекты Indivi-dom.ru

Особенность технологии в том, что большая часть нагрузки приходится на несущие стойки и балки, что придает особую жесткость и прочность каркасу. В Indivi-dom.ru Вы можете заказать и купить фахверковые дома – проекты фахверк и цены типовых объектов представлены на этой странице, индивидуальные заказы обговариваются с нашими специалистами. Для Вас работают профессиональные архитекторы, проектировщики, строители. Мы также проводим работы под ключ.

На виробництво і монтаж фахверка ціна залежить від вибору матеріалів. Головна опора майбутньої будови - клеєний брус. Це сучасний вид будівельних матеріалів, який в кілька разів міцніше звичайної деревини, володіє всіма її плюсами і проходить спеціальну обробку, що забезпечує низьку теплопровідність і захист від шкідливих мікроорганізмів і комах, а також підвищує показники вологостійкості. Потрібно пам'ятати (якщо Ви вирішили купити фахверковий будинок), що вартість будови буде залежати від різних факторів.

Фахверк - всі проекти будинків (в т.ч. під ключ), ціни і матеріали

Простір між опорними конструкціями фахверкових будинків ми заповнюємо, в залежності від побажань клієнта, безрамними склопакетами або фіброцементними панелями KMEW. Вони виробляються в Японії за спеціальною технологією на сучасному обладнанні, даючи максимальну результативність при експлуатації. Крім того, панелі KMEW в проектах будинків фахверк:

  • Доступні за ціною;
  • «Дихають», мають хорошою вентиляцією (при цьому чудово зберігаючи тепло, не дозволяючи йому залишати приміщення);
  • Прослужать більше 50 років без ремонту;
  • Міцні і захищені від природних факторів, корозії, гниття;
  • Екологічно чисті і стійкі до високих температур.

У Indivi-dom.ru Ви зможете придбати фахверкові будинки, проекти і ціни в СПб на які представлені на даній сторінці, не тільки з панелями KMEW, але і з безрамним склінням. Зазвичай використовується міцне загартоване скло з ущільнювачем, що не пропускає пил і вологу. Ми працюємо з вибраними Вами матеріалами або допоможемо з придбанням якісного скла.

З Indivi-dom.ru фахверкові будинку (проекти, ціни, робота під ключ або до обумовленого етапу) - це просто, недорого і гарантовано якісно.

Переглядів: 554 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar