Головна » 2018 » Березень » 4 » ЭКСПЛУАТИРУЕМАЯ ПЛОСКАЯ КРОВЛЯ
21:24
ЭКСПЛУАТИРУЕМАЯ ПЛОСКАЯ КРОВЛЯ

Експлуатована плоска покрівля

Remont-krovli.msk.ru здійснює монтаж устройство эксплуатируемой кровли  (як класичної, так і інверсійної)  на житлових, адміністративних і промислових об'єктах. Ми беремо на себе вирішення всіх завдань, починаючи з організації стяжки і похилоутворюючого шару, підбору оптимальних тепло-, гідро-, пароізоляційних матеріалів і фінішного покриття, до їх поставки і монтажу.

Серйозний практичний досвід, високий професіоналізм співробітників, знання і активне використання найсучасніших технологій і матеріалів дозволяють нам реалізовувати найскладніші проекти. Ми створюємо надійні і безпечні покрівлі, довгі роки ненуждающіеся в ремонті і витратному обслуговуванні. Фахівці нашої компанії приділяють увагу кожному вузлу і елементу, враховуючи архітектурні особливості даху, її конкретне призначення і побажання замовника, а також, пропонуючи раціональні рішення, здатні здешевити проект і скоротити терміни проведення робіт без втрати якості.

Плоска експлуатованих дахів

В умовах щільної міської забудови все більш актуальним стає ефективне і раціональне використання кожного квадратного метра будівель. Воно з популярних рішень, що дозволяє збільшити корисну площу і при цьому ще й поліпшити архітектурне обличчя об'єктів, - експлуатовані покрівлі, облаштовуємо на плоских дахах. Літній сад, тенісний корт, басейн або зимова оранжерея, кафе і навіть паркінг можуть бути організовані на відкритому повітрі - на будинку, гаражі або навіть підвалі без шкоди для внутрішніх приміщень будівлі.

Експлуатованими називають ті види покрівель, які влаштовуються спеціально з урахуванням подальшого активного використання. Вони розташовуються як вище рівня землі, так і нарівні з нею (на даху підземних приміщень).

Особливий вид плоских покрівель, що експлуатуються - зелені покрівлі, які дозволяють організувати цілий сад або паркову зону на даху!

ТИПИ ЕКСПЛУАТУЮТЬСЯ КРОВЕЛЬ

Експлуатована плоска покрівля в залежності від пристрою теплоізоляційного шару ділиться на 2 типу:
 

  • класична - шар гідроізоляції кладеться поверх теплоізоляції, як при укладанні традиційної похилому даху.
  • інверсійна - гідроізоляція йде під теплоізоляційним шаром.

У чому ж різниця?

Інверсійний тип укладання покрівлі дозволяє розширити функціональність покриття, так як шар гідроізоляції надійно захищений від погодних і механічних впливів. Саме така покрівля витримає інтенсивні навантаження.

ПЕРЕВАГИ І НЕДОЛІКИ ПЛОСКИХ ЕКСПЛУАТУЮТЬСЯ КРОВЕЛЬ

Крім естетичних плоскі експлуатовані дахи мають і ряд інших переваг:

 

  • довгий термін експлуатації (близько 60 років), завдяки багатошаровій структурі покриття експлуатованої покрівлі;
  • підвищення теплоізоляційних властивостей;
  • будинки з експлуатованої покрівлею мають більш високий рейтинг при сертифікації;
  • функціональність і практичність (додаткова площа може використовуватися практично для будь-яких цілей - кафе, паркінг, тераса, зона відпочинку, спортмайданчик, тенісний корт і багато іншого).


Звичайно, все це не може не відбитися на вартості створення такої покрівлі. Також треба враховувати, що плоска експлуатована покрівля - технічно складна система, для монтажу якої потрібно не тільки знання її пристрою, але і великий практичний досвід. Особливі вимоги накладаються на пристрій покрівельного пирога. Це пов'язано з тим, що, з одного боку, вони повинні виконувати всі функції традиційної покрівлі, захищаючи будинок від холоду, спеки та несприятливих погодних умов, а з іншого - витримувати інтенсивні навантаження: вітрові, снігові і механічні, що виникають при безпосередній експлуатації.

Переглядів: 508 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar