Головна » 2018 » Березень » 11 » Экс­кур­сия по ка­на­лам Санкт-Пе­тер­бур­га
20:19
Экс­кур­сия по ка­на­лам Санкт-Пе­тер­бур­га

Ladatour - це сайт екскурсій в Петербурзі. Ми пропонуємо найкращі водні прогулянки по Петербургу, найцікавіші маршрути екскурсій на теплоході від відомих теплоходних компаній по дійсно найкращими цінами. Наші ціни на екскурсії по річках і каналах Петербурга - найвигідніші не тільки в порівнянні з ціною на причалах, а й в інтернеті. Ми з задоволенням робимо знижки гостям і жителям прекрасного міста!

Підтримка 24/7 і максимальна клієнтоорієнтованість - це те, що ми пропонуємо нашим майбутнім і чинним клієнтам і те, чим ми пишаємося.

Замовити екскурсію в Петербурзі дуже легко і зручно, ми пропонуємо вам купити квиток онлайн на нашому сайті. Вам не доведеться стояти в черзі і чекати, всього кілька хвилин, і ваше місце на екскурсії на теплоході буде заброньовано.

Тільки купуючи квиток на нашому сайті, вам не доведеться фіксувати час відправлення. Для більшості денних екскурсій ви просто виберете зручний час вже в день теплоході прогулянку, що особливо актуально для Петербурга з його мінливою погодою.

Починають свою роботу екскурсії в Петербурзі в травні, а вже в білі ночі в червні квитки на прогулянку буває не так просто купити. Тому наш офіційний сайт екскурсій в Санкт-Петербурзі дозволяє придбати їх заздалегідь і насолоджуватися своїм відпочинком.

 

Наша компанія пропонує вам не просто квитки на самі захоплюючі прогулянки по каналах і річках Петербурга і його околицях. Водні екскурсії по прекрасній Північній столиці - це унікальна можливість побачити Петербург з води, така прогулянка подарує вам незабутні враження, які залишаться з вами надовго. З нами ви можете відправитися на теплоході екскурсію по річках і каналах Петербурга, по Неві, відвідати Петергоф і фортеця «Горішок» і прогулятися по славному місту-герою Кронштадту.

Водні прогулянки відкриють для вас дивовижні пам'ятники історії і архітектури з іншого боку. Водні екскурсії дозволять дізнатися нові факти про Кунсткамері, Зимовому палаці, Михайлівському замку, крейсері «Аврора» та інших пам'ятках Пітера. Такі прогулянки будуть цікаві як гостям Петербурга, так і тим, хто живе тут давно, але хоче дізнатися щось нове про рідне місто. Річкові прогулянки нададуть можливість побачити місто з нового ракурсу, види Петербурга з води нікого не залишать байдужим.

Вод­ные про­гул­ки в Пе­тер­бур­ге за­ин­те­ре­су­ют не толь­ко го­стей го­ро­да, но и его жи­те­лей, неза­бы­ва­е­мым бу­дет ве­чер на теп­ло­хо­де в ком­па­нии с близ­ким че­ло­ве­ком. Об­ра­ти­те вни­ма­ние на ро­ман­ти­че­ский джа­зо­вый теплоход санкт петербург и экс­кур­сию под раз­вод мо­стов. Оце­нят экс­кур­сию по ре­кам и ка­на­лам СПб и де­ти, по­это­му ча­сто к нам об­ра­ща­ют­ся шко­лы и дру­гие об­ра­зо­ва­тель­ные учре­жде­ния, ведь во вре­мя та­ких пу­те­ше­ствий быст­рее усва­и­ва­ют­ся но­вые зна­ния.

Для того щоб екскурсії по річках і каналах Санкт-Петербурга проходили в комфортній обстановці, всі кораблики по Неві оснащені за останнім словом техніки. Під час водних екскурсій по Петербургу з вікон комфортабельного салону відкриється прекрасний вид на пейзажі Петербурга з води, а поки ви будете спостерігати за ними, екскурсовод розповідатиме цікаві факти про історію міста. Під час тривалих річкових прогулянок можна перекусити в барі. Також на деяких екскурсіях працює ресторан.

 

Якщо ви приїхали в місто вперше, то ми рекомендуємо вам обов'язково відвідати екскурсію по каналах Санкт-Петербурга, на якій місто здасться вам з самого кращого ракурсу. Відпочивайте захоплююче і з комфортом з нашим сайтом екскурсій по Санкт-Петербургу.

Переглядів: 543 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar