Головна » 2018 » Березень » 9 » Дымоходы из нержавеющей стали
10:44
Дымоходы из нержавеющей стали

Дымоход

Буквально півтора десятка років тому будівельники особливо не знаходили заміни димоходів з цегли. Основною причиною цього була дуже велика температура газів, що виходять з опалювальних котлів старого зразка. За рахунок підвищеної температури відбувалася хімічна реакція, що викликає руйнування димоходу.

Розвиток технологій привели до появи котлів нового покоління. Сучасні печі і каміни оснащені спеціальним режимом повільного горіння, що дає можливість економити на споживаний паливі. Опалювальні котли XXI століття можуть працювати на газі, дизельному паливі або відпрацьованому машинному маслі. За рахунок таких технічних характеристик і деяких інших факторів, пов'язаних із застосуванням найдосконаліших розробок у виготовленні котлів для опалення, особливо популярними стали димоходи, виготовлені з нержавіючої сталі. Плюсами даних димоходів є:

· Довговічність;

· Стійкість до корозії;

· Універсальність для застосування з різноманітними видами котлів;

· Малу вагу, що не вимагає додаткового посилення фундаменту.

Заказав дымоход из нержавеющей стали в нашей компании, заказчик получит необходимый набор труб и элементов для создания необходимой конструкции. Отличительной чертой является наше самостоятельное производство всех изделий.

В якості сировини для внутрішньої труби, яка піддається найбільшому впливу при горінні, застосовується нержавіюча фінська сталь високої якості, що володіє високою жароміцних. Застосування в складі сплаву стали невеликої кількості титану підвищує загальну вартість димоходу, збільшуючи при цьому її довговічність і загальну пожежну безпеку будівлі. Для опалювальних котлів, що функціонують на відпрацьованому машинному маслі, краще для внутрішньої труби димоходу використовувати кислотостійку сталь. При будь-якої модифікації опалювального котла не варто використовувати звичайну чорну сталь, яка дуже швидко зруйнується. В якості сировини для облицювання зовнішньої труби може бути застосована оцинкована сталь, нержавіюча матова або дзеркальна сталь.

Обидві труби по всій довжині поділяються за рахунок приміщення між ними шару ізоляційного матеріалу, стійкого до впливу температури і абсолютно негорючого. Зазвичай використовуються датські базальтові породи марок «Paroc» або «Rockwool» модифікацій «Wired Mat 50». Теплопровідність зазначених матеріалів дуже низька, що практично виключає можливість появи небезпечного конденсату і дозволяє витримувати температуру до 1000 ° С.

Виходячи з модифікації котла опалення, в димоходах застосовується різна товщина ізоляційного матеріалу:

· 20 мм - для котлів, що працюють на газу або дизельному паливі, що володіють невеликою потужністю, що проходять всередині будинку і створюють температуру виділяються газів до 230 ° С;

· 50 мм - для будь-яких типів котлів, оскільки така товщина найбільш оптимальна для сучасного будівництва;

· 100 мм - для будь-яких типів котлів, що працюють в особливих експлуатаційних умовах, на кшталт низької температури зовні, наявності легко займистих предметів.

Сталевий димар з урахуванням побажань замовника є можливість забарвити в підібраний колір за допомогою термостійкої фарби. За рахунок фарбування димохід можна ідеально вписати в наявний інтер'єр будинку, не порушуючи наявне дизайнерське рішення. Монтаж димоходу здійснюється за 1-3 дні, виходячи з складності робіт.

Менеджери, що працюють в нашій компанії, допоможуть підібрати вашого будинку оптимально підходящий варіант димоходу. Всі виміри проведуть наші фахівці.

Переглядів: 537 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar