Головна » 2018 » Березень » 17 » Душевые кабины
23:31
Душевые кабины

Если купить душевую кабину вместо традиционной ванны, то можно освободить место под другие необходимые вещи: стиральную машину, столик для макияжа, шкаф для моющих средств. Но кто-то выбирает этот способ гигиены просто потому, что он быстрый и удобный. А еще душевые кабины устанавливаются во втором санузле (если в доме несколько ванных), чтобы была альтернатива: расслабляющая ванна или бодрящий душ, кабины душевые уже несколько лет ставятся застройщиками в малогабаритных квартирах.

Душова кабіна - мабуть, самий високотехнологічний сантехнічний прилад. Моделі різних виробників відрізняються функціями і формою, а вартість може відрізнятися в рази. Як же зробити правильний вибір?

стіни допомагають

Практичний спосіб облаштувати душову кабіну - використовувати стіни санвузла (одну, дві або три). Їх доповнюють спеціальними душовими стінками і дверима зі скла або пластику, щоб створити герметичну конструкцію. За пів монтується піддон або робиться стяжка. Верх кабіни зазвичай залишають відкритим.

Плюс такої конструкції в тому, що її можна зібрати будь-якого розміру (від суперкомпактні до великих), і собівартість невисока. Мінуси - неможливість змонтувати тропічний душ, парогенератор і інші «приємні бонуси», труднощі доступу до зливу і підводу води.

Ціна закритих душових кабін вище, але їх функції ширше: кілька видів душа, гідросмассаж. А ще вони не підвищують вологість в приміщенні.

Якщо ви ніяк не можете визначитися, що для вас краще - душ або ванна, можна вибрати комбіновану кабіну. Вона поєднує функції обох: в ній є глибокий піддон, в якому можна з комфортом розташуватися лежачи, і всі плюси душової кабіни (гідромасаж, тропічний душ). З мінусів - висока вартість і великі габарити.

Переглядів: 551 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar