Головна » 2018 » Березень » 11 » Декор для потолка Плинтэкс – потолочные плинтусы, молдинги, уголки.
22:41
Декор для потолка Плинтэкс – потолочные плинтусы, молдинги, уголки.

Плинтэкс – бренд, объединяющий ОТДЕЛОЧНЫЕ УГОЛКИ - МОЛДИНГИ ПВХ для оформления интерьера.

Декор для стелі та стін Плінтекс включає в себе:

  • стельові плінтуси;
  • стельові куточки;
  • стельові молдинги і молдинги для стін.

 

Стельові плінтуси Плінтекс, виконані з пінополістиролу, виконують не тільки першорядне завдання - допомагають приховати зазори між стіною і стелею, але за рахунок правильно обраного дизайну дозволяють візуально збільшити висоту стелі, надати завершеність інтер'єру і навіть зробити додатковий акцент за рахунок надання кольору і вибору форми плінтуса .

Молдинг Плінтекс може використовуватися як стельовий молдинг, або ж молдинг для стін - все залежить від бажання застосувати цю деталь інтер'єру в рамках конкретної дизайнерської ідеї. Стельові молдинги Плінтекс, виконані з полістиролу, за рахунок своєї легкості, простоти монтажу і можливості зміни кольору, успішно застосовуються для декорування різних поверхонь: стін, дверей, камінів, арок.

Всі кути мають ідеальний зовнішній вигляд при використанні стикувальних куточків «Плінтекс». Щоб красиво зістикувати стельовий плінтус вам не потрібен спеціальний інструмент - про необхідність використання стусла і ножівки можна забути, швидко створюючи акуратні кути, приховуючи нерівності і інші похибки площині стін і стель приміщення.

Кути ідеально поєднуються з стельовими плінтусами і повністю відповідають їх геометрії і профілю. У колекціях представлені стикувальні куточки двох типів:

  • внутрішні;
  • зовнішні.
Переглядів: 566 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar