Головна » 2018 » Березень » 4 » Cqmi.com.ua - первый в Рунете сайт знакомств для серьёзных отношений!
21:31
Cqmi.com.ua - первый в Рунете сайт знакомств для серьёзных отношений!

 

знайомства для серйозних стосунків і пошуку другої половинки

Відійшовши від моделі "безкоштовних знайомств", яка характеризує себе лише своєю масовістю, Cqmi.com.ua сконцентрувався на якості послуг, що надаються і на залученні зацікавлених в серйозних знайомствах користувачів.

Запрошуємо на сайт мелитополь знакомства відвідувачів, зацікавлених в пошуку супутника життя і серйозні стосунки!

Ні для кого не секрет, що умовна безкоштовність привертає на сайти знайомств безліч відвідувачів, бездіяльно гуляють по Мережі. Більшість з яких, пояснюють свою реєстрацію на подібних ресурсах досить буденно і просто: "... з інтересу, від нудьги ...", при цьому, багато, в силу відносної безкарності, не соромляться розсилати пропозиції відверто непристойного змісту, а також образи . І, лише мала частина реєструються, дійсно намагається влаштувати своє особисте життя і створити сім'ю.

Саме тих, хто намагається знайти свою любов і серйозно зацікавлений в послугах служби знайомств, ми запрошуємо на наш сайт. Cqmi.com.ua надає можливість ознайомитися з анкетами і фотографіями, розміщеними на нашому сайті ще до реєстрації та оплати активації. При цьому, Cqmi.com.ua не вітає тих користувачів, які, сплативши активацію своєї анкети, шукають лише інтимних відносин.
Подібні анкети блокуються поряд з тими, автори яких порушують правила нашого сервісу, розсилаючи образи іншим користувачам і використовуючи чужі фотографії.

В наш час, коли кар'єра займає важливу роль в житті людини і часу для пошуку другої половинки залишається все менше і менше, саме знайомства на спеціалізованому сайті дозволяють при мінімальних фінансових і тимчасових витратах знайти ту людину, з яким захочеться провести разом все життя. Вартість активації анкети досить мала, що робить можливість пошуку партнера доступною кожному. Однак, саме плата за користування нашим сервісом зупиняє до 90% всіх відвідувачів, які приходять лише за миттєвим розвагою, без певної мети, а також, так званих, тролів.

Переглядів: 530 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar