Головна » 2018 » Березень » 17 » Авито ру бесплатные объявления
12:00
Авито ру бесплатные объявления

Авито.ру бесплатные объявления

У жовтні 2007 року Шведська керуюча компанія "Kinnevik", яка володіє холдингом "СТС медіа", оператором стільникового зв'язку "Tele2" і газетою "МЕТРОnews", вклавши чималі кошти запустила і успішно просуває на російському ринку проект АВІТО . У 2010 році проект AVITO.RU привернув інвестицій на загальну суму в 26 мільйонів доларів. Сайт отримує дохід з продажу реклами зі своїх сторінок і на сьогоднішній день зростання прибутку вражає. Зараз Авито є лідером по відвідуваності серед сайтів безкоштовних оголошень в рунеті.

 

Статистика:

Avito відвідують 850 тис. Користувачів в день, понад 4-х мільйонів в тиждень і більше 12 млн. Унікальних відвідувачів в місяць. Ця дошка оголошень знаходиться в тор 10 сайтів російськомовного інтернету.

Безліч сторінок, що переглядаються (понад 20 мільйонів щодня) говорить про те, що сайт відвідувачі знаходять привабливим і цікавим.

Пользователи в общем проводят на сайте авито.кг свыше 21 тыс. часов ежедневно, на каждого приходится около 14 минут или 40 секунд на страницу.

НА сайте каждый день публикуется более 80 тыс. новых объявлений. Общее число бесплатных объявлений на страницах сайта превышает 2 миллиона. 

Переглядів: 614 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar