Головна » 2018 » Березень » 4 » Аренда опалубки
21:27
Аренда опалубки

Чи плануєте розпочати будівельні роботи і хочете звести до мінімуму витрати на зведення допоміжних конструкцій? Розумне рішення - взяти в оренду опалубку в компанії « Kronosrent.com », що дозволить вам скоротити витрати на комплектуючі не на шкоду якості будівництва. Ми пропонуємо продукцію вітчизняних і європейських виробників Meva, Doka, «Серп і Молот», Peri і Hünnebeck, що відрізняється високою якістю і прийнятною ціною. У нас ви можете замовити тунельну опалубку, рамні і балочні системи для зведення перекриттів, ліфтових шахт, стін, колон, фундаментів та іншого.

Короткострокова або довгострокова оренда будівельної опалубки є зручним варіантом для осіб, яких очікує разове будівництво, або фірм, які стикаються з монтажними роботами час від часу. Оскільки оренда і продаж будівельної опалубки - основний вид діяльності нашої компанії, ми маємо в своєму розпорядженні широким вибором будівельних конструкцій різних типів. Завдяки цьому ви зможете швидко отримати необхідне обладнання, не витрачаючи часу на його пошуки, що особливо важливо в ситуаціях, коли на рахунку кожен день.

Ми займаємося цим бізнесом не перший рік, тому всі співробітники компанії « Kronosrent.com » є професіоналами своєї справи. Якщо вас цікавить  аренда стеновой опалубки , ми готові відповісти на будь-які питання, пов'язані з вибором допоміжних конструкцій. Завдяки сучасним технологіям і застосування універсальних опалубних систем ви зможете зводити будівлі будь-яких форм з самих різних матеріалів. Зв'яжіться з нами, і наші фахівці зроблять попередню розкладку опалубки відповідно до ваших будівельними кресленнями.

Залежно від стану обладнання, обсягу замовлення і терміну дії договору вартість оренди опалубки може бути різною. Але можете бути впевнені - ми пропонуємо нашим клієнтам дійсно вигідні умови співпраці. Наші потужності дозволяють постачати будівельні конструкції по всьому Північно-Заходу Росії. Так що якщо вам потрібна опалубка в оренду - ми доставимо ваше замовлення в найкоротший термін.

Переглядів: 530 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar