Головна » 2018 » Березень » 14 » Аренда квартиры без посредников
18:04
Аренда квартиры без посредников

Можливість зняти квартиру і однаково цікава старожилам і гостям міста. Пропозиції оренди можна знайти і в історичному центрі, і в спальних районах, і в передмістях. Визначитися з варіантами вам допоможе електронний каталог федерального порталу «bravito.ru», в постійно оновлюваної бази якого зараз представлено 13 534 оголошення, в тому числі 2 931, - від власників.

Обратившись непосредственно к собственнику, вы можете сдать квартиру, поскольку вам не придется платить комиссионные агентству недвижимости. Но если вы хотите оградить себя от мошенников, вам придется самостоятельно заняться проверкой документов на квартиру и продумать пункты договора.

На вартість оренди впливає безліч різних чинників - від району і стану квартири до терміну найму. Чим довше термін на який буде здаватися об'єкт, тим більше преференцій ви можете вимагати. Вірно і зворотне: особливо не розраховуйте на зниження ціни, якщо ви орендуєте квартиру.

Навіть якщо ви знімаєте житло на 1-2 дня, ознайомтеся не тільки з документами на квартиру, але і поцікавтеся документами господаря. Це допоможе захистити вас від випадків шахрайства. Оренда квартири на тривалий термін робить подібну перевірку (як і укладення договору в письмовій формі) просто обов'язковою.

Переглядів: 491 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar