Головна » 2018 » Березень » 18 » Актуальный бонус код бк Леон на 2018 год
11:37
Актуальный бонус код бк Леон на 2018 год

Важно! Возможность пользоваться услугами БК «Леон» доступна только гражданам России. Платежным средством исключительно является российский рубль.

1. Активируем бонус код на бк леон

Перейдіть на сайт leon.ru - офіційний сайт «Леона» (єдиний, і що не менш важливо легальний). Далі клікніть по пункту «Реєстрація». Розгромна замовна стаття панель запросить ваш номер телефону та E-mail. Придумайте надійний пароль для подальшого доступу до сайту. Бонусний код - 161213 - потрібно ввести в відповідному пункті реєстрації.

Наступна форма запросить ввести персональні дані, такі як ПІБ, дату народження, країну і місто, а також адреса. Відзначаючи пункт у віконці «Завершення реєстрації», ви тим самим підтверджуєте повноліття і дозвіл на використання компанією ваших особистих даних.

реєстрація в BK LEON

Процес реєстрації дуже простий і займе 5 хвилин, головне вказувати достовірні дані. Відео в допомогу:

 

 

Незабаром після реєстрації на вашу E-mail прийде лист від БК, що містить в собі номер і додаткову інформацію рахунку. При авторизації в «Леон» логіном виступає Вашу електронну адресу електронної пошти.

 

лист від букмекера

2. Ідентифікація гравця

Законодавство РФ зобов'язує БК здійснювати грошові операції між користувачем і компанією через ЦУПІС, сформований забезпечувати безпеку особистих банківських даних гравця (ця інформація не передається в БК), і контролювати чесність ставок. Без виконання цього закону, контора вважається нелегітимною: надавати персональні дані і грати в такій конторі, фінансово небезпечно.

Важливо! «Леон» входить до складу «АБК» і проводить ставки через Центр Обліку Перекладів Інтерактивних Ставок на основі QIWI Банку. Так як ЦУПІС не має власного сайту, то весь принцип поповнення рахунку користувачами максимально спрощений.

Завершивши реєстрацію, проходимо ідентифікацію QIWI-Банку, яка безпосередньо залежна від платіжної системи КИВИ: якщо гаманець QIWI у вас створений, то грати в БК можна тільки після повної ідентифікації. Гаманець сформується автоматично (якщо у вас немає).

Відомості про ідентифікацію описані на офіційній веб-сторінці »Леона» в графі «Ідентифікація для гри» (розташована під пунктом «Допомога»). Однак експерти радять провести операцію в салоні »Евросеть».

ЛЕОН ЦУПІС

Ківі пропонує послугу кур'єрської повної ідентифікації (будучи вдома). Список міст обмежується Красноярському, Єкатеринбургом, Краснодаром, Москвою, Казанню, Санкт-Петербургом, Уфою, Новосибірськом, Самарою і Нижнім Новгородом.

Ціна процедури - 500 рублів.

Якщо гаманця Ківі у вас немає, то при повній ідентифікації в «Евросети» його створять автоматично.

Переглядів: 565 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar